Test: IKEA TRÅDFRI smartbelysning


Litteratur type: Artikel, Diverse Skribent: Pizzadude
Frigivelsesdato: onsdag, d. 21. februar 2018 Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Senest opdateret: onsdag, d. 21. februar 2018 Billed behandling: Pizzadude
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: 529,00 DKK Oversættelse af konklusion: Pizzadude
 
Antal sider: 1 af 8 


Antal kommentarer: 11 Læs / Skriv Produkt udlånt af: IKEA
  Siden vist: 9348 antal gange. DK distributør: IKEA


Introduktion


I de senere år, er der kommet flere og flere produkter til, som kan gøre dit hjem "smart" på den ene eller anden måde. Med smart menes her at de kan styres automatisk, via en app eller sågar ved at du taler til din iPhone eller smartspeaker. Der er efterhånden ikke den dims, som du i dag ikke kan få i en smart version, alt lige fra låsen på din dør, termostaten og lyset i dit hus.

Philips var med deres Hue-lyskilder blandt de første til at gribe de nye muligheder, og lancere smarte pærer, som kan skifte farve, lysstyrker og alverdens ting. Nu er IKEA så kommet med på vognen, og har lanceret deres eget bud på de smarte elpærer under navnet Trådfri. Dem kigger vi nærmere på i dag, og giver dig svaret på, om Trådfri skal være næste skridt i at gøre dit hjem smartere. 
 


Den svenske møbelgigant IKEA, blev grundlagt i 1943 af Ingvar Kamprad, og har siden opstarten udviklet sig til en af de mest velkendte brands i verden. IKEA har i dag 411 butikker verden over, og omkring 194.000 ansatte.

Selv om IKEAs hovedprodukter er og bliver billige møbler i skandinavisk design, har de faktisk også en del ting med strøm til i sortimentet, blandt andet køleskabe, komfurer, lamper og lyskilder. I 2012 lancerede IKEA endda et tv-møbel med indbygget fladskærm og tilhørende lydsystem, hvilket dog ikke blev den store succes. 

 

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk