Test: Corsair Force GT


Litteratur type: Artikel, Solid state disk Skribent: Polarfar
Frigivelsesdato: onsdag, d. 7. september 2011 Korrekturlæser: rehan09
Senest opdateret: onsdag, d. 7. september 2011 Billed behandling: Polarfar
Pristjek på Solid state disk: 1697,00 DKK Oversættelse af konklusion: Polarfar
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 14 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Corsair
  Siden vist: 11777 antal gange. DK distributør: Techdata


Introduktion


Det nye hurtige SATA-600 harddisk interface er endelig blevet standard på de fleste nye bundkort, og kan tilbyde overførselshastigheder på op mod 600 MB/s, heraf navnet. Med andre ord kan du i teorien flytte næsten en hel CD på et sekund mellem dine drev. Men hvad hjælper det, når de hurtigste harddiske ligger og snegler sig afsted omkring 100 MB/s i overførselshastighed. Selv i RAID udnytter man ikke engang halvdelen af potentialet. Der er faktisk kun en måde at få udnyttet SATA-600 stikket fuldt ud, og det er med en af de nye Solid State diske, der bygger på lynhurtige flashram.

Corsair har sendt en serie SSD'er på gaden med udstyret med en lynhurtig Sandforce controller, der lover læse/skrive hastigheder på 555/515 MB/s. En lille halv Tera-byte per sekund, der vil efterlade din gamle mekaniske harddisk grædende i støvet. Vi har fået 120GB versionen ind forbi vores testbænk.

 

 

Corsair er en amerikansk virksomhed grundlagt i 1994, og placeret i Californien. De har et godt rennomé inden for bl.a strømforsyninger og RAM moduler, hvor de er kendt for at lave stabile og overclocksvenlige ram. De mest kendte modeller er Dominator og XMS. Firmaet har også andre aktiviteter. Som nævnt strømforsyninger, USB sticks i forskellige afskygninger samt kabinetter og vandkøling. At have SSD'er i sortimentet er for Corsair blot en naturlig forlængelse af memory produktserien.

Vi ser nærmere på teknologien bag SSD på de næste sider.

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk