Test: Arctic Freezer i30


Litteratur type: Artikel, Køling Skribent: Sheik3n^
Frigivelsesdato: mandag, d. 29. oktober 2012 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: mandag, d. 29. oktober 2012 Billed behandling: svedel77
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: 245,00 DKK Oversættelse af konklusion: Sheik3n^
 
Antal sider: 1 af 7 


Antal kommentarer: 16 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Arctic Cooling
  Siden vist: 23381 antal gange. DK distributør: Fourcom


Introduktion

 

Som nørd, med en smule selvrespekt, hvad er så en af de værste af de syv PC-dødssynder? 

Nej, det er ikke at købe et prækonfigureret system fra Dell, ikke denne gang. Det er at begå den utilgivelige handling at overlade hele ansvaret for kølingen af sin hårdtpumpede og overclockede CPU til box-køleren! Hvordan kan man sove om natten velvidende, at man er ved at kvæle sin CPU? Sidder du derude og føler dig skyldig, så kan jeg på det varmeste anbefale dig at læse videre. Løsningen er ikke så fjern som man skulle tro.

Denne gang har vi nemlig en ny deltager i køler-rodeoet, og vi bolter den fast på test-tyren for at se hvor længe den kan følge med! 

Deltageren er denne gang Arctic's nyeste køler i sværvægtskategorien. Køleren hedder Freezer i30, og ifølge et ganske imponerende spec-sheet skulle den have en kølekapacitet på hele 320 watt! 

Hvis man har beskæftiget sig med computere og hardware de seneste par år, så har man uden tvivl stødt på firmaet Arctic. Arctic er en af de ældre og større spillere inden for køleløsninger til entusiasten. Der vil uden tvivl være nogle af jer derude, som tænker, at firmaet hedder Arctic Cooling, men firmaet skilte sig af med "cooling" i deres navn i 2010, da de også fremstiller en lang række af forskellige produkter i forskellige kategorier.

 

Følg med på næste side, og se hvilke indvolde der rasler ud efter ofringen af indpakningen!Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk