Test: Silverstone FT03 Mini


Litteratur type: Artikel, Kabinetter Skribent: KeeZor
Frigivelsesdato: mandag, d. 12. november 2012 Korrekturlæser: noXpert
Senest opdateret: mandag, d. 12. november 2012 Billed behandling: KeeZor
Pristjek på Kabinetter: 855,00 DKK Oversættelse af konklusion: KeeZor
 
Antal sider: 5 af 6 


Antal kommentarer: 15 Læs / Skriv Produkt udlånt af: SilverStone Technologies
  Siden vist: 11302 antal gange. DK distributør: Coolerkit


Installation


Som forventet, når man har et Silverstone produkt i hænderne, så er manualen så gennemført at alle, som kan bruge en skruetrækker, uden problemer kan montere hardware i kabinettet. Alt er forklaret trin for trin, både med tekst og billeder.Første skridt er at afmontere front, låg, bagside og højre side. Det foregår helt uden værktøj, og er overstået på 30 sekunder.
Herefter afmonteres rammen til harddiskene og det optiske drev. Det kræver kun 6 skruer, og er pænt forklaret i manualen.
 


Så er kabinettet klar til at få monteret hardware. Afstandsstykker er monteret fra fabrikken, så i løbet af et øjeblik er bundkortet også monteret.
Grafikkortet, jeg har til rådighed, er et Nvidia GTX 285, som er et af de længste grafikkort jeg kender til, og som desværre lige akkurat ikke kan monteres.
Min 3,5" harddisk og PSU'en monteres uden problemer, og der er fint plads til god kabelføring, også med grafikkort og evt. lukket vandkøling monteret.


 


Jeg har desværre ikke et SFF slot-in drev til at ligge i gemmerne, men der er intet som antyder at det skulle være et problem at montere.


Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk