Test: MSI GT80 Titan notebook


Litteratur type: Artikel, Bærbare Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: onsdag, d. 21. oktober 2015 Korrekturlæser: Verdenshersker
Senest opdateret: onsdag, d. 21. oktober 2015 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Bærbar: 27500,00 DKK Oversættelse af konklusion: Verdenshersker
 
Antal sider: 1 af 7 


Antal kommentarer: 16 Læs / Skriv Produkt udlånt af: MSI
  Siden vist: 10123 antal gange. DK distributør: Sharkgaming.dk


Introduktion

 

MSI har med denne serie lavet en stribe bærbare, der primært henvender sig til den dedikerede gamer. Det ses på den lækre hardware med de 2 grafikkort kørende i SLI og den store 18,1" skærm, der kører i opløsningen 1920x1080. Du får med denne bærbare en maskine baseret på Haswell CPU'en og HM87 chipsættet. Det sætter sig spor i prisen at få en bærbar, der bare kører maximalt på ydelsen især i grafikdelen, men er den så helt suveræn, det ser jeg nærmere på i artiklen.

 

Kassen er pænt stor, ca. 60x40 cm, den er dog udstyret med et håndtag i toppen, så transporten er rimelig nem. Se bort fra de 3 hvide striber tape i toppen, det skyldes skade på kassen da den uden tvivl har været rundt til en del skribenter. Kassen er uden på udstyret med et billede, så den næsten ligner maskinen set oppefra med de 2 røde striber i siden og dragelogoet. Nederst er der nævnt en masse af maskinens funktioner.

MSI er blandt de mest kendte hardware-producenter og har været det siden de startede i 1986. Deres udgangspunkt er, at de ønsker at lave kvalitetsprodukter og samtidig have en god kundeservice. Deres produktion spreder sig over en lang række produkter, alt lige fra bundkort til bærbare.

 

 

 

På næste side ser vi nærmere på, hvad kassen indeholder.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk