Test: Streacom DB4 Alu kabinet


Litteratur type: Artikel, Kabinetter Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: torsdag, d. 23. februar 2017 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: torsdag, d. 23. februar 2017 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Kabinetter: 3000,00 DKK Oversættelse af konklusion: Lyngze
 
Antal sider: 1 af 5 


Antal kommentarer: 26 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Streacom
  Siden vist: 12231 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion

 

Vi har denne gang modtaget et lille aluminiums kabinet med passiv Køling og med plads til M-ITX bundkort og dobbeltslot grafikkort i mini udgave. Det henvender sig til alle som kunne tænke sig et totalt stille system, men det er dog også et kabinet som, hvis man tilkøber ekstra heatpipes vil kunne køle selv et lidt vildere setup.

   

Kabinettet leveres særdeles godt emballeret i 2 papkasser den ene uden tryk udover navnet og en sort papkasse indeni med firmalogoet og kabinettets navn udenpå og med et fint lille bærehåndtag. Når man åbner låget er der en fin lille detalje i papkassens sider, man kan åbne dem så man kan få sine hænder ned og få fat i selve kabinettet og hive det op. Det er ganske praktisk da man mange gange i andre emballager nærmest må have kabinettet på hovedet for at få det ud af kassen. Selve den totale pakkevægt for kabinettet i sine papkasser er på imponerende 9 Kg. PSUén levers og købes separat og den leveres i en lille papkasse med Streacom nummeret udenpå og den er på 240 Watt.

Firmaet Streacom blev grundlagt i 2010. De siger om dem selv at de har en perfekt balance mellem europæisk design, asiatisk fremstilling og en global distribution som tilsammen giver dem rige muligheder for at tænke ud af boksen. Firmaet fremstiller primært passivt kølede kabinetter, forstærkere, og computer tilbehør. Oprindeligt kørte de deres forbruger og OEM afdelinger separat, men de er nu slået sammen.

 

Lad os så få åbnet kasserne.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk