Test: Foxconn P35A


Litteratur type: Artikel, Bundkort, Intel Skribent: Polarfar
Frigivelsesdato: mandag, d. 27. august 2007 Korrekturlæser:
Senest opdateret: mandag, d. 27. august 2007 Billed behandling:
Pristjek på Bundkort: Oversættelse af konklusion:
 
Antal sider: 1 af 8 


Antal kommentarer: 4 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Foxconn
  Siden vist: 10191 antal gange. DK distributør: MMD


Introduktion

 

Det lader til at Foxconn har fundet formen med dette prisbillige alternativ i P35 serien. Intels nyeste chipset har vist sig som en fremragende overclocker i hænderne på de store bundkortfabrikanter, og nu melder Foxconn sig også på banen med et kort, der snildt rammer 500MHz på bussen uden at koste det blege. Til gengæld må du undvære Intels Matrix Storage teknologi, da dette bundkort benytter den lille ICH9 sydbro.

 

 

 

Foxconn har været med på PC markedet i rigtig mange år, og er verdens største producent af elektroniske printkort og dele til PC'er. Men da det meste er foregået på det såkaldte OEM marked er det nok de færreste der kender Foxconn som selvstændigt mærke. Det forsøger man nu at ændre ved at brande en serie egne produkter, mens man stadig  producerer i stor stil til andre. Hvis du eksempelvis er ejer af et nForce 680i board fra eVGA, XFX eller inno3D, så er det faktisk et Foxconn motherboard. Der bliver dog indtil videre satset mest på bundkort i mellemklassen og nedefter, men rygterne vil vide at der er nogen ægte high-end boards på vej.

 

Foxconn P35A lægger sig i et fornuftigt prisleje omkring 750kr, og som vi skal se i testen så er lav pris ikke nødvendigvis ensbetydende med dårlig ydelse. Først et par ord om chipsettet.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk