Test: Asus VK266H


Litteratur type: Artikel, Skærme Skribent: iNVALiD
Frigivelsesdato: mandag, d. 8. juni 2009 Korrekturlæser:
Senest opdateret: mandag, d. 8. juni 2009 Billed behandling:
Pristjek på Skærme: Oversættelse af konklusion:
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 23 Læs / Skriv Produkt udlånt af: ASUS
  Siden vist: 14192 antal gange. DK distributør: Rosenmeier


Introduktion

 

Hvis man skal følge med trenden, så skal man skifte det meste af sit hardware ud regelmæssigt. Men tænker du også, at du bør skifte din 1 år gamle 22", eller sågar mindre skærm, ud med noget nyere? Nej vej? Hvorfor skulle man købe noget nyt når det fungerer? Det er her vi nu skal sige, at du bør skifte din gamle skærm ud, da man, som ved TV, får muligheden for at få et knivskarpt billede, og her tænkes på HD-kvalitet. Ja det er rigtigt, en skærm der kan tage fuld HD opløsning, og lidt mere til. Lyder det til at være for godt til at være sandt, så kan du blive siddende og læse med, da vi får den nye Asus VK266H 26" ind til et nærmere syn.

 

billede

 

Asus er et navn som mange kender for forskellige ting. De fleste vil dog sige at de tænker på bundkort, når der er tale om Asus. Men Asus er som så mange andre selskaber, gået igang med at producere andre ting end blot bundkort. Listen er lang over de forskellige ting som de producerer, og blandt alle disse ting, producerer de nu også skærme. Asus har været på skærm-markedet noget tid nu, og det er ikke et mærke der har bidt mærke i undertegnedes bevidsthed, da de kun har produceret bundkort, og ikke andet som jeg har købt. Trods den forskruede tankegang fra undertegnedes side, producerer Asus nogle rigtigt lækre skærme, efter hvad de offentliggører på deres hjemmeside, og dette vil vi nu tage op til test.

 

billede

 

Jeg har ingen smarte kommentar til at slutte denne side af, men bare gå videre til næste side for at læse mere om kassens indhold.

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk