Test: Shuttle XPC SP45H7


Litteratur type: Artikel, Barebones Skribent: NoNig
Frigivelsesdato: onsdag, d. 10. juni 2009 Korrekturlæser:
Senest opdateret: onsdag, d. 10. juni 2009 Billed behandling:
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: Oversættelse af konklusion:
 
Antal sider: 1 af 8 


Antal kommentarer: 5 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Shuttle
  Siden vist: 12402 antal gange. DK distributør: InterData


Introduktion

 

Same thing, but different - kunne passende være indledningen til denne anmeldelse. Det til trods, så er der alligevel noget spændende ved denne Shuttle XPC SP45H7. Som navnet antyder, er den født med P45 chipsættet fra Intel (du kan læse nærmere herom på næste side). Dette chipsæt har været både velrost men også lidt udskældt. På samme måde som X48 var en "forbedret" udgave af X38 chipsættet, er P45 en "forbedret" udgave af P35 chipsættet.

Hvis ikke min hukommelse spiller mig et puds, er/var P35 chipsættet særdeles populært pga. sine overclock-egenskaber. Mon det er noget Intel (og Shuttle) har bragt med sig over i P45?

 

billede

 

Shuttle Inc. blev grundlagt i Taiwan, 1983. Sidenhen har Shuttle markeret sig som en dominerende faktor inden for SFF-markedet og barebones i særdeleshed. Det er ikke mange år siden, at både MSI, ASUS og andre større producenter, måtte se sig slået af Shuttle.

Hvorfor? Fordi Shuttle kan noget de andre ikke kan? Fordi Shuttle leverer til en niche der døde ud?

I en tid hvor mATX-formfaktoren er ved at blive endnu mere populær. Først og fremmest pga. LAN-bokse (små computere man tager med til de hersens computer-fester hvor et større antal computernørder sidder og "gamer" natten lang) men også i kraft af - tror jeg - at kvinderne er ved at få magten i hjemmet.

 

billede


 

Ofte, plejer computere, som Shuttles barebones, at blive bragt på banen, når kvinderne snakker om hvordan et (computer)hjem skal se ud. Mange af de feminine bekendtskaber i min omgangskreds er computerkendte i den forstand, at de kan bruge en computer og ringe/skrive til en der skal hjælpe dem, hvis det går galt. De er alle vilde med Shuttles computere, og jeg kan kun være enig med dem.

De er nu også lidt pæne at se på, Shuttles computere, altså. Men, nok snak. Lad os kigge på sagerne. Velkommen til og god fornøjelse.

 

Med venlig hilsen
Allan "NoNig" Meineche

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk