Test: MSI x340


Litteratur type: Artikel, Bærbare Skribent: Emillos
Frigivelsesdato: torsdag, d. 10. september 2009 Korrekturlæser:
Senest opdateret: torsdag, d. 10. september 2009 Billed behandling:
Pristjek på Bærbar: Oversættelse af konklusion:
 
Antal sider: 1 af 7 


Antal kommentarer: 13 Læs / Skriv Produkt udlånt af: MSI
  Siden vist: 11131 antal gange. DK distributør: Rosenmeier


Introduktion

 

MSI's papirstynde bærbare – eller sådan næsten – er netop landet på redaktionen her i sommervarmen. På CeBIT, hvor firmaets X-Slim serie for alvor blev fremvist, fangede x320 og x340 virkelig mediernes rampelys. Ikke mindst undertegnede var begejstret, og var flere gange forbi MSI's stand for, at pille lidt ved de nye maskiner.

 

billede                    billede

 

I kølvandet på CeBIT, er x340 blevet kaldt en ”Macbook Air-killer”, da den ultratynde form, kører lidt efter samme designkoncept, som Macbook Air. Men ”Indsæt-vilkårligt-Apple-produkt”-killer-termet, virker efterhånden noget tyndslidt. Selvom man godt kan forstå, at Apple i nogle tilfælde er banebrydende og skaber nye standarder i industrien, er den konstante benchmarking med Steve Jobs og co.'s opfindsomheder, ved at være lidt søgt.


billede
 

For nej, MSI x340 er IKKE en Macbook Air(-killer). X340 er nærmere en Netbook, der er blevet tromlet flad. Specifikationerne er dog lidt kraftigere, og prisen lidt højere. Og hvis man nu skal benchmarke produktet mod Apples portefølje, vil jeg kalde x340 en ”fattigmands Macbook Air”.


billede


MSI er en af de producenter, som har været med længe, og laver mange forskellige stykker hardware. For blot få år siden var det et mærke, som entusiaster så lidt skævt til - MSI lavede billige bundkort, men der var problemer med nogle af modellerne, og ydelse samt overclocking var ikke noget at skrive hjem efter. Men det har ændret sig, selv om der skulle list til at overbevist nørderne. Også grafikkort, har efterhånden længe været en del af MSI's portefølje, hvor de har leveret særdeles gode produkter.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk