Test: Corsair Obsidian series 700D


Litteratur type: Artikel, Kabinetter Skribent: red_martians
Frigivelsesdato: torsdag, d. 17. juni 2010 Korrekturlæser: rehan09
Senest opdateret: torsdag, d. 17. juni 2010 Billed behandling:
Pristjek på Kabinetter: Oversættelse af konklusion:
 
Antal sider: 1 af 5 


Antal kommentarer: 13 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Corsair
  Siden vist: 9730 antal gange. DK distributør: MM distribution


Introduktion

I denne omgang har HwT fået fingrene i Corsair Obsidian 700D. Det er et kabinet, der kendt for sin størrelse, og deraf store muligheder for udbygning.

billede 

Corsair er en producent som først og fremmest er kendt for levering af gode ram-moduler. Både på mainstream og entusiast niveau, vel og mærke. Altså en producent der minder ret meget om bl.a. Kingston i sin grundvold. I dag er Corsair meget mere end det, og har bl.a. lavet køling både indenfor luft og vand, strømforsyninger, kabinetter, og senest også Solid-state harddiske (SSD).
Kabinetterne er vist virkelig en deltidsbeskæftigelse for Corsair. De har som sådan kun en model i to versioner. Disse er 800D, og i vores nævnte tilfælde, 700D. Den absolut største forskel er prisen; der er 500-1000kr billigere i 700D's favør, men så mangler den også hotswap funktionen. På 800D-udgaven er der fire harddiske der kan fjernes og tilsluttes som på en server mens computeren kører. Til Corsair's forsvar kan vi dog sige at der her for nyligt er præsenteret et endnu billigere kabinet, men som ikke er baseret på 800D.
 billede 
I pakken finder vi:
·         En Quick-start guide.
·         En kasse med skruer.
·         Et kabinet – klistret godt og grundigt ind i en stramtsiddende folie (som beskyttelse).
·         En god bunke strips.
·         En vibrationsdæmper til en 120mm blæser.
·         En 4pin->8pin-adaptor til bundkortet.
Manualen er virkelig en af de mest sølle jeg har set, og jeg brugte bl.a. rigtig meget tid på bare at finde ud af, hvordan jeg kunne åbne kabinetsiden (super smart, hvis bare man ved hvordan). Der står intet om det, og langt de fleste gange, må man bare prøve sig ad, med de små finurligheder som kabinettet byder på. F.eks. at fjerne en blæser, fjerne dækslerne til 5 1/4"-drevene osv.
Det er ellers rart at der er tænkt på strips, og også en god ide at lægge en vibrationsdæmpende ramme til en 120mm blæser med. Jeg står og svinger i mellem 2 og 3 point for tilbehørskategorien, men den dårlige guide tvinger mig i sidste ende ned på et 3 tal. Et så specielt kabinet bør have en veludført guide med.


Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk