Test: Acer Aspire Ethos 5943


Litteratur type: Artikel, Bærbare Skribent: Pizzadude
Frigivelsesdato: mandag, d. 8. november 2010 Korrekturlæser: Mino
Senest opdateret: mandag, d. 8. november 2010 Billed behandling:
Pristjek på Bærbar: Oversættelse af konklusion:
 
Antal sider: 1 af 8 


Antal kommentarer: 5 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Acer
  Siden vist: 9417 antal gange. DK distributør: Acer


Introduktion

 

Acer der har hjemme i Taiwan, har efterhånden udviklet sig til være en af de største firmaer når det gælder stationære og bærbare computere, og i lidt mindre grad på markedet for projektorer og skærme. Når det gælder bærbare computere var det i 2009 kun HP der på verdensplan havde solgt flere bærbare computere, mens Dell fulgte lige efter. Det er specielt de private forbrugere Acer har godt fat i, mens HP, Dell og Lenovo har overtaget når det gælder bærbare til erhvervslivet.

Acer har tidligere haft stor fokus for prisen, og har derfor udbudt billige maskiner, der desværre har fået ry for at skulle være af ringe kvalitet. Det vil Acer dog nu gøre op med, og vil fremover markedsføre Acer som et brand med kvalitet og design i højsædet. Acer vil dog også fremadrettet have billigere maskiner i deres lineup, men disse bliver markedsført under mærkerne Gateway, eMachines og Packard Bell som Acer er ejer af.

 

billede

 

Dagens testobjekt er et af Acers nye High-end produkter, hvilket også understreges af det lidt ekstravagante navn Ethos, der på latin betyder noget i retning af moral. Vi så for nogle uger siden Acer Aspire Ethos på en pressekonference i Sverige, og nu har vi altså haft den en tur igennem vores testmølle. Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk