Test: ADATA Nobility Series NH03 External HDD


Litteratur type: Artikel, Harddiske Skribent: rehan09
Frigivelsesdato: mandag, d. 20. december 2010 Korrekturlæser: Mino
Senest opdateret: mandag, d. 20. december 2010 Billed behandling:
Pristjek på Harddiske: Oversættelse af konklusion:
 
Antal sider: 1 af 8 


Antal kommentarer: 0 Læs / Skriv Produkt udlånt af: AData
  Siden vist: 8421 antal gange. DK distributør: Interdata.dk


Introduktion

 

Her skal vi se på en ekstern harddisk fra ADATA på 1TB. Denne eksterne harddisk kommer med USB 3.0 interface som lover os en forbedring på 97.5 MB/s i overførselshastighed i forhold til USB 2.0, plus AES (Advanced Encryption Standard) 256 bit kryptering.

 

  


ADATA blev lanceret i 2001 med et primært fokus på DRAM moduler og har siden da, udvidet deres portfolio med USB Flash-drev, hukommelseskort, SSD'er og transportable HDD.

ADATA har i de få år, formået at vinde flere internationale titler, såsom; National Silver Award of Excellence i Taiwan, Japans G-MARK (Good Design Award), CES Innovations Award i USA, iF Design Award og The Red Dot Design Award i Tyskland.

Deres logo med kolibrien i de mange farver, repræsenterer firmaets intentioner om at være et moderne og globalt produkt imens de bibeholder den blå farve som de startede selskabet med. Kolibriens adrætte egenskaber, viser at firmaet er yderst responsive til det/de moderne, voksende marked/forbrugerkrav, og kontrasten i farverne viser den spændene og dynamiske natur, som ADATA er præget af. 

Deudover har firmaet en streng CSR politik (social ansvarheds-politik) og er blevet tildelt ISO14001 certificeringen, som er en international standard, der sørger for at firmaer overholder miljø-mæssige og arbejdsmæssige forpligtelser, f.eks. Environmental management og RoHS (EU Restriction of Hazardous Substances) 

 

Lidt om USB 3.0 teknologien på næste side...Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk