Test: ADATA Nobility Series N004


Litteratur type: Artikel, Solid state disk Skribent: rehan09
Frigivelsesdato: onsdag, d. 15. december 2010 Korrekturlæser: Mino
Senest opdateret: onsdag, d. 15. december 2010 Billed behandling:
Pristjek på Solid state disk: Oversættelse af konklusion:
 
Antal sider: 1 af 8 


Antal kommentarer: 6 Læs / Skriv Produkt udlånt af: AData
  Siden vist: 8015 antal gange. DK distributør: Interdata.dk


Introduktion
 

Her har vi at gøre med en transportabel SSD harddisk, som ikke bare er pæn at se på, men også understøtter USB 3.0 og S-ATA II. Mon ikke at det bliver en fryd at overføre filer  i lange baner? - det lover ADATA os i hvert fald.  

 

 


ADATA blev lanceret i 2001 med et primært fokus på DRAM moduler og har siden da, udvidet deres portfolio med USB Flash-drev, hukommelseskort, SSD'er og transportable HDD. De har på få år formået at vinde flere internationale titler, såsom; National Silver Award of Excellence i Taiwan, Japans G-MARK (Good Design Award), CES Innovations Award i USA, iF Design Award og The Red Dot Design Award i Tyskland.

Deres logo med kolibrien i de mange farver, repræsenterer firmaets intentioner om at være et moderne og globalt produkt imens de bibeholder den blå farve som de startede selskabet med. Kolibriens adrætte egenskaber, viser at firmaet er yderst responsive til det/de moderne, voksende marked/forbrugerkrav, og kontrasten i farverne viser den spændene og dynamiske natur, som ADATA er præget af. 

Deudover har firmaet en streng CSR politik (social ansvarheds-politik) og er blevet tildelt ISO14001 certificeringen, som er en international standard, der sørger for at firmaer overholder miljø-mæssige og arbejdsmæssige forpligtelser, f.eks. Environmental management og RoHS (EU Restriction of Hazardous Substances) 

 

Lidt om USB 3.0 teknologien på næste side...Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk