Problem med side Layout

Om siden d.  16. maj. 2017, skrevet af agerholm
Vist: 2143 gange.

agerholm Nørd
Tilføjet:
16-05-2017 16:17:56
Svar/Indlæg:
3/2
Hej Alle.

siden igår da jeg har logget ind har min HWT set helt mærkeligt ud. fejlen opstår nu hver gang jeg logger ind også selvom det er fra en anden browser. hvis jeg er logget ud fungere jeres side helt korrekt.

er der noget jeg kan gøre ved dette?

er der en måde man kan uploade et billede så i kan se?


agerholm Nørd
Tilføjet:
16-05-2017 16:19:27
Svar/Indlæg:
3/2




agerholm Nørd
Tilføjet:
16-05-2017 16:20:09
Svar/Indlæg:
3/2
Det lykkedes med billede.. håber i vil hjælpe..



Kramler Elitebruger
Tilføjet:
16-05-2017 16:28:46
Svar/Indlæg:
3546/192
kontakt kilodunse. Jeg har absolut ingen ide



DjeavleN Elitebruger
Tilføjet:
16-05-2017 16:36:35
Svar/Indlæg:
2935/206
Prøv at spam-klikke Ctrl+F5 nogle gange, og/eller Ctrl+R.



agerholm Nørd
Tilføjet:
16-05-2017 20:55:57
Svar/Indlæg:
3/2
problemet er, at selvom jeg skifter PC og browser er det det samme. når jeg ikke er logget ind er den helt normal, men så snart jeg logger ind går den helt i ged.



KiloDunse Programmør
Tilføjet:
16-05-2017 21:31:32
Svar/Indlæg:
1369/93
Det er browser cache den er gal med.

Har du prøvet med en anden browser?



Seraph Elitebruger
Tilføjet:
17-05-2017 12:30:18
Svar/Indlæg:
616/54
tror jeg ville wipe alt internet relateret, cache temp folders etc alt jeg ka finde.

Har selv haft lign fejl men altid løst ved cache clearing eller F5 :S

GL!