Ny enterprise harddisk fra Seagate

Harddiske d.  23. januar. 2016, skrevet af cmnielsen
1 Kommentarer.  Vist: 1761 gange.


Ny enterprise harddisk fra Seagate

Seagate har afsløret sin første helium-fyldte hard disk, primært rettet mod cloud datacentre markedet. Seagates nye helium-fyldte HDD kommer i en 3,5"-størrelse og har 10 TB kapacitet. Drevene er målrettet mod datacentre, der har brug for omfattende opbevaringsplads og hukommelse effektivitet, noget som de helium-fyldte drev kan opfylde.

Traditionelle harddiske er fyldt med luft, men ved at fylde drevene med helium, giver det producenterne mulighed for at presse flere plader sammen hvilket øger kapaciteten, forbedrer strømforbruget og maksimere nøjagtigheden af læsearmen.

De nye hermetisk forseglede enterprise-klasse HDD, har syv plader på 1,43 TB sammen med14 hoveder. Hastigheder er endnu ikke udmeldt, men det forventes at den er 7200 RPM. Seagate bekræfter, at de helium-fyldte drev vil udnytte virksomhedens PowerChoice teknologi til at hjælpe med at administrere strømforbruget ved inaktivitet. Takket være fordelene ved helium gas har de nye 10 TB drev en gennemsnitlig tid mellem fejl (MTBF) på 2,5 millioner timer, hvilket er betydeligt bedre end eksisterende enterprise drev. De kommer med to forskellige grænseflader, Serial ATA-6 Gb/s og SAS-12 Gb/s. Seagate har endnu ikke frigivet nogen flere specifikationer på de drev, sandsynligvis fordi hardwaren er ved at blive testet af forskellige virksomheder. 10TB helium-fyldte enterprise drev er endnu ikke tilgængelige for forbrugerne. Et gæt på prisen er $800 når de bliver frigivet.

Seagate har også netop introduceret sin 8TB forbruger harddisk, der sigter mod NAS og RAID

Vi har tidligere skrevet om Western Digitals heliumfyldte HDD. Den er også på 10 TB og har navnet Ultrastae HE 10

Kilde og billede: Tweaktown.com
 Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings hereSnowmanTSS Enthusiast
Tilføjet:
26-01-2016 11:28:39
Svar/Indlæg:
72/6
Man må håbe at deres enterprise diske er af en bedre kvalitet end deres consumer drev er...
På bare 3 år har jeg skullet ombytte 2 drev hele 6 gange fordi de døde... og de blev ALDRIG for varme eller noget... De kan bare ikke holde... Skiftede til WD Red serien som har kørt nonstop lige siden smile


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af SnowmanTSS d. 26-01-2016 11:28:57.www.bildelestore.dk