Profil for Toilettaske

Her finder du brugerprofilen for Toilettaske.

Du kan i denne profil læse om hvilken konfiguration Toilettaske's maskine har, samt hvor meget systemet er overclocket og hvilke temperature det har.


Toilettaske
5700 Svendborg
Ny Bruger
510
0/2
0/0
02-08-2017
05-08-2017 16:38:45
Jeg arbejder som model for et <a href="https://www.carriealong.dk/accessories/tilbehor-til-rejsen/toilettasker/">toilettaske mærke</a>. En karriere jeg startede i en meget tidlig alder. Som lille pige ville jeg stjæle min mors toilettaske, og sætte mig ind foran hendes spejl i soveværelset, hvor jeg ville lege med hendes makeup i flere timer, indtil hun opdagede mig. Hun ville ikke have det, men jeg ville jo gerne ligne hende. Sådan startede min pasion for skønhed og derefter ville jeg være model. Samtidig tror jeg også min <a href="http://altomboern.dk/forum/livet-med-b%C3%B8rn/forummer/toilettasker-til-b%C3%B8rn">kærlighed til toilettasker</a> kom.
I dag er jeg lidt af en samler. Ligesom mange piger elsker sko, har jeg en fetish for <a href="http://www.kommunikationsforum.dk/siri-andersen/blog/invester-i-en-god-toilettaske-saa-er-du-et-skridt-foran-hver-morgen/">toilettasker</a>.
Toilettaske?,
?,
?,
?
0 MHz
0 MHz
0 MHz
0 MHz
0 Volt
0 MHz
0 MHz
0 Volt
0 MHz
0 MHz
0 MHz
0 MHz

www.bildelestore.dk