Test: Roccat HIRO MousePad

Styre-enheder d.  27. juni. 2013, skrevet af Gerner
1 Kommentarer.  Vist: 3587 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: Gerner
Oversættelse: Verdenshersker

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 370,00
Produkt udlånt af: Roccat
DK distributør: Komplett.dk

Introduktion

Vi har i dag været så heldige at få lov til at teste Roccat's nye Roccat HIRO Mousepad. Musemåtten er primært beregnet til gaming, men selvfølgeligt kan den bruges til dagligt brug. Vi vil teste musemåtten om, hvordan den egentlig virker, når man først bruger den til spil, og hvordan den egentligt føles efter en del gaming. 

 

Roccat er meget hemmelighedsfulde, når det kommer til information om deres firma, og hvis man går ind på deres hjemmeside, finder man ikke en kedelig liste over firma facts, men en "secret ops" historie om et firma der drog på en ekspedition i 2005 og siden forsvandt deres ledende forsker sporløst. Man fandt et specielt materiale i en gletcher, og derefter begyndte der at ske mystiske ting i Finland. Nogle vil måske synes, at det er lidt plat, men det er nu egentlig meget hyggeligt, når man tænker på deres målgruppe.nuxx Overclocker
Tilføjet:
16-01-2014 14:04:16
Svar/Indlæg:
2/0
...Dette er jo ikke en test? Der beskrives absolut intet om musemåttens tracking eller control vs speed egenskaber ej heller om dens holdbarhed over tid, dens rengørlighed eller materialerne den er lavet af. Det mest saglige der siges er hvordan den ikke bliver for glat når man perspirerer.

"Test: Den er firkantet, blå på bagsiden, ikke i stykker, men lidt for dyr til min smag"

Jeg bruger selv en Hiro pad og det er særdeles imponerende hvordan denne "test" formår totalt at undgå nogen som helst saglig beskrivelse af dens performance... der ikke engang en "Ydelse"s karaktér. Konklusionen er at man kan få bedre musemåtter til prisen - jamen så henvis da for søren til dem og perspektivér til de faktorer der gør dem bedre i "testerens" optik.... i det aller aller mindste??


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af nuxx d. 16-01-2014 14:05:11.www.bildelestore.dk