Test: WD My Book AV TV BOX 2TB

Diverse d.  25. november. 2014, skrevet af Gerner
1 Kommentarer.  Vist: 10178 gange.

Korrekturlæser: noXpert
Billed behandling: Gerner
Oversættelse: noXpert

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 642,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

Vi har i dag fået en ny spændende harddisk hjem fra Western Digital. Harddisken går under navnet; My Book AV-TV. Det er en harddisk, der er beregnet til brug med ens PVR-funktion på TV'et. WD siger selv, at det ikke bare er en helt almindelig harddisk, da denne skulle kunne bruges 24/7, hvilket betyder et hav af optagelser. Versionen vi har at gøre med er på 2 TB.

 

Western digital blev stiftet tilbage i 1970 og startede livet med at producere microchips til f.eks. lommeregnere. Senere er de gået over til at producere harddiske, hvilket i dag er kernekompetencen for det amerikanske firma med hovedsæde i Lake Forest, Californien. De er specielt kendte for en enkelt serie af harddiske, nemlig den lynhurtige Raptor-serie. På det seneste har de fået meget omtale for deres WD TV medieafspillere, men som sagt er det harddiske og SSD-diske der er hovedproduktet.

 

 JvT Elitebruger
Tilføjet:
26-11-2014 14:43:26
Svar/Indlæg:
167/3
Øv... jeg blev lige skuffet der. Jeg troede lige at WD havde lavet en ekstern HD box med passthrough Antennekabel, således at mit tv med kun een tuner kunne benyttes til at se een ting, men boxen optog noget andet.

Men denne box kan det samme som den 2½" usb disk jeg har koblet til mit tv i dag, bortset fra at min disk trækker strøm fra USB porten, hvorimod WD boxen skal have ekstern strøm, grundet behovet for 12volt.www.bildelestore.dk