Test: AData HC500

Harddiske d.  29. januar. 2015, skrevet af Gerner
0 Kommentarer.  Vist: 5226 gange.

Korrekturlæser: Polarfar
Billed behandling: Gerner
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 456,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

Vi har i dag fået en hel ny 2,5" ekstern harddisk med USB 3.0 tilslutning hjem fra ADATA, som går under navnet HC500. Den findes i lidt forskellige versioner, nemlig 500 GB, 1 TB og 2 TB. Versionen vi har testet er på 500 GB og i farven guld. Alt i alt minder den om en ganske normal ekstern harddisk, men mon den kan dominere alligevel?

ADATA blev lanceret i 2001 med et primært fokus på DRAM moduler og har siden da udvidet deres portfolio med USB Flash-drev, hukommelseskort, SSD'er og transportable HDD. De har på få år formået at vinde flere internationale titler såsom; National Silver Award of Excellence i Taiwan, Japans G-MARK (Good Design Award), CES Innovations Award i USA, iF Design Award og The Red Dot Design Award i Tyskland.

Deres logo med kolibrien i de mange farver, repræsenterer firmaets intentioner om at være et moderne og globalt produkt imens de bibeholder den blå farve som de startede selskabet med. Kolibriens adrætte egenskaber, viser at firmaet er yderst responsive til det/de moderne, voksende marked/forbrugerkrav, og kontrasten i farverne viser den spændene og dynamiske natur, som ADATA er præget af.

Derudover har firmaet en streng CSR politik (social ansvarheds-politik) og er blevet tildelt ISO14001 certificeringen, som er en international standard, der sørger for at firmaer overholder miljø-mæssige og arbejdsmæssige forpligtelser, f.eks. Environmental management og RoHS (EU Restriction of Hazardous Substances).www.bildelestore.dk