Test: Netgear Arlo Q

Diverse d.  27. juni. 2016, skrevet af Ronin2300
0 Kommentarer.  Vist: 8557 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Ronin2300
Oversættelse: Ronin2300

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1580,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

 

For et stykke tid siden var jeg, for HwT.dk, af sted på Netgears Nordic Press Tour og fik i den forbindelse deres Arlo Q overvågningskamera med hjem til test. Det er en tilføjelse til deres meget succesfulde Arlo serie, som startede med trådløse kameraer. Efter ønske fra deres kunder, har de udviklet et kamera, der kunne tilsluttes strøm, og derfor ikke var afhænging af batterier. Resultatet af det arbejde er altså Arlo Q.

Mange af os har sikkert masser ting i hjemmet, som vi er glade for og har måske overvejet overvågning i tilfælde af indbrud, når vi er ude af huset så der er mulighed for at finde ud af hvem, der er stukket af med vores grej. Netgear sigter med deres Arlo serie efter at levere en billig og velfungerende løsning, som samtidigt er let at komme i gang med.

 


 
Netgear er måske nok mest kendte for deres netværksprodukter med bl.a. routers, NAS løsninger og lignende. Med deres Arlo serie af produkter er de dog også rykket ind på markedet for hjemmesikkerhed, og har ret hurtigt sat sig på en ret stor andel af markedet.

Her i testen kigger vi nærmere på hvad Arlo Q kameraet kan leverer. Vi starter med at kigge nærmere på hvad der følger med i kassen.