Test: Coolermaster Cosmos II

Kabinetter d.  16. marts. 2012, skrevet af martinta
6 Kommentarer.  Vist: 15700 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: martinta
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2618,00
Produkt udlånt af: Cooler Master
DK distributør: MMD.dk

Konklusion

Så er det blevet tid til en konklusion. Og for at sige det kort, så synes jeg Coolermaster her har lavet et produkt som er virkelig godt. De har ikke lavet nogle af de småfejl som man ofte finder på kabinetter og det virker generelt gennemtænkt. Men prisen synes jeg ikke helt svarer til produktet. I skrivende stund ligger den på nettet til 2600,- hvilket i mine øjne er mange penge for et kabinet. Ellers er det klart et produkt jeg ville anbefale hvis jeg havde nogle bekendte som manglede et mega kabinet.

Innovation/Teknologi - 4
Jeg har valgt at give den 4 til innovation/teknologi, fordi Coolermaster her experimenterer med nogle løsninger som virker og som gør kabinettet specielt på flere forskellige måder. 

Bundle/Tilbehør - 4
Bundlen får også et 4 tal, men tangerer nedaf til et 3. Med kabinettet følger alt som der skal bruges, dog virker det meget rodet bare at smide en stor blandet pose med i pakken i stedet for at opdele poserne, så man ved hvad der er til hvad. At de har et par holdere med til evt. radiator trækker den dog op på et 4 tal.

Design/Layout - 5
Det altid svære emne må siges at være designet, For hvad der kan være flot for mig kan måske være hæsligt for en anden, dog synes jeg at de fortjener et flot 5 tal for designet her. Og hvorfor så det? Jo, Coolermaster har her forstået at bliver enige om et design og få det udført,  så ingen kan være i tvivl om at det er kvalitet, ligesom følelsen af materialer hele vejen igennem har været stabilt og robust.

Prisen - 2
Prisen er så en helt anden ting. For med en pris på 2600,- hører kabinettet virkeligt til i den dyre ende. Jo man får kvalitet får pengene, det skal der slet ikke såes tvivl om -  men jeg synes stadig prisen er i overkanten af hvad der er fair.  


 

UK summary

 

And it´s time for a conclusion. And to keep it short, I think that Coolermaster have manufactured a product that is really good. They haven´t made those small errors which you often find on cases and it generally seems thougth through. But I don´t think the prices matches the product. At the time I write this,  the retailrprice on the internet is 2600DKK, which in my optics is alot of money for a case. Other than that it´s definately a product I would reccommend if I had some friends in need of a mega case.

 

Innovation/Technology - 4
I have choosen to give it 4 in innovation /technology, because Coolermaster with this case exsperiments  with some solutions which just works and makes the case special in several ways.

Bundle/Accessories - 4
The embedded bundle also receives a 4, but it´s digressive downworth to 3. The case has everything need, though it still seems kind off messy just throw in a bunch of screws instead of dividing it, so you would know which part goes where. It draws up though, that the case has some included mounting for a watercooling unit.

Design/Layout - 5
The hard part is always the design. A case that´s great for me, migth not be for someone else - even though I still think they deserve a big 5 for the design here. And why is that? Well, because Coolermaster have come to and agreement on the design and have made it come though, so that no-one can have any doubts about it´s quality. Also because the feeling of the used materials have been stable and robust all thw way.

Price - 2
The pricetag is a completely different thing. Because with a retail price at 2600DKK this case really belongs in the exspensive end. True, you get quality for your money, there´s no doubt about that - but I still find the price a bit to high. 
 

 

 Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings herebamselinen Elitebruger
Tilføjet:
16-03-2012 08:58:55
Svar/Indlæg:
2138/218
Jeg har købt dette kabinet og fortryder det ikke et sekund alt på kabinettet virker perfekt, placering af kølere, måden låger og diverse ting kan afmonteres.

Tja da et kabinet er noget man har i virkelig lang tid synes jeg egentlig ikke 2600 er mange penge, når jeg tænker på hvad jeg ellers er nødt til at smide efter min pc for at holde den gamer klar.

Blæser styringen fungerer også perfekt har endnu ikke ramt reset knappen, dermed ikke sagt at det aldrig vil ske men jeg har dog endnu ikke ramt den. Så elsker jeg at det er en låge man åbner når engang i mellem skal ind og støvsuge og ikke en side.xkalibur Superbruger
Tilføjet:
16-03-2012 15:48:10
Svar/Indlæg:
661/53
overvejer seriøst dette kabinet, og overvejelserne er ikke blevet mindre efter denne anmeldelse.

rart at se der stadig bliver lavet pæne kabinetter til os med sans for kvalitet, og alle de konfirmand towers i billigt plastic og grimt design :)martinta Moderator
Tilføjet:
17-03-2012 22:40:10
Svar/Indlæg:
2630/96
#1

Det skal man jo altid se i perspektiv, synes helt igennem at kabinettet er gennemarbejdet, men så igen er 2600 stadig mange penge i mine øjne smile

#2

Tror ikke du vil fortryde det, jeg var ikke meget for at skulle demontere mit hardware igen efter at have testet det smilebamselinen Elitebruger
Tilføjet:
20-03-2012 16:54:25
Svar/Indlæg:
2138/218
#3 det er sandt men stadig det her er et kabinet jeg kommer til at have i 4-6 år i hvertfald er jeg sikker på og set i forhold til det så synes jeg stadig ikke det er mange penge.

#2 du vil aldrig fortryde det det er et suverænt kabinet og bare så godt at arbejde i. Jeg har efter monteret diverse dele efter jeg samlede det første gang og hvergang er det bare så rart at du bare åbner sidelågen og har så meget plads til at monterer og trække kabler.Kejser11 Overclocker
Tilføjet:
01-04-2012 12:37:32
Svar/Indlæg:
35/0
Sidder og savler i lårfede stråler. Dette bliver helt sikkert mit næste kabinet! smileGamer_Kate Nørd
Tilføjet:
13-01-2013 09:10:54
Svar/Indlæg:
304/3
Helt sikkert mit næste kabinet, tror bare jeg skal dyrke noget styrketræning for mine svage arme, bare for at kunne løfte det ned i kassen. Men det er dælme stort og dyrt, et gang vandkølingssæt med en gang Noctua blæssere, ville gøre det komplet for mit vedkommende.

Det er skønt, når der stadig laves kabinetter af denne kaliber for kvalitet osv. Alle de konfirmands kabinetter er heller ikke lige mig. De er for flashy og grimme. At der også er så meget plads til, at trække kabler er jo lækkert, plus alle de blæsere man kan putte i. Bliver nok en dyr omgang med de blæsere og vandkølingssættet XSPC Raystorm 750 RX360, vil prøve noget andet vandkøling, nu der er mega meget plads i det her flotte kabinet. smilewww.bildelestore.dk