Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: tatoo1956
Oversættelse: tatoo1956

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 3282,00
Produkt udlånt af: ASUSTOR
DK distributør: EET Danmark A/S

Konklusion

 

       

 

Denne test af ASUSTOR'en har været behagelig. Kvaliteten er i den høje ende af skalaen overalt, lige fra diskskuffernes låsetøjer til finish og støjen er minimal, efter min smag. Jeg har testet med både standarden 1GB RAM og sat 2GB RAM mere i den. De par hundrede kroner er virkelig værd at ofre, ydelsen kommer helt i top med ialt 3GB RAM i NAS'en. Der er ingen tøven med hensyn til ydelse, alt virker glidende, både på NAS-delen og mediestreamer-delen. Jeg blev behageligt overrasket, da jeg kørte opsætningingsproceduren igennem, her er ASUSTOR'en lynhurtig i forhold til andre NAS.

Softwaremæssigt er det en smagssag, om man foretrækker denne ASUSTOR's Boxee, eller om man er til XBMC. Jeg oplever at denne NAS virker fortrindligt med Boxee og det har været et behageligt møde med ASUSTOR.

 

Innovation/Teknologi - 4
Det er jo stadig lidt nyt, at man får både en NAS og medie-streamer i ét. Derfor får denne ASUSTOR et 4 tal.

Bundle/Tilbehør - 3
Der er alt, hvad man behøver til opsætningen.

Design/Layout - 4
Denne NAS har fået lidt ekstra kvalitet i låsemekanismen til diskskufferne og generelt virker den utroligt solid.

Software - 4
Softwaren til NAS-delen er udmærket, om man kan lide Boxee softwaren til Medie-delen er en smagssag. Derfor et fint 4 tal.

Ydelse - 4
Ydelsen er fin, virkelig fin - jeg giver et 4-tal med pil op. Denne ASUSTOR er virkelig hurtig i opsætningen, det skal den have ros for.

Pris - 4
Her er ASUSTOR tæt på grænsen mellem et 3 og et 4 tal. Jeg vælger at give den et 4 tal, for kvalitet og ydelse er i top til prisen, som er anslået til 3282,- Kr.

 

 <adbanner>id=1</adbanner>  


 

UK summary

 

This test has been pleasant. The quality is at the high end everywhere, from harddisc-locking handles, to the finish, and the noise, thats minimal.  I've tested with both standard 1GB of RAM, and i've put 2GB of RAM more into the ASUSTOR, the few hundred Dk.kroner is really worth sacrificing. The performance is optimal, with a total of 3GB of RAM in the NAS. There is no hesitation in terms of performance, everything works smoothly, both on the NAS part, and in the media streaming. I was pleasantly surprised when I went through the setup procedure, here is ASUSTOR lightning fast compared to other NAS.

Software is a matter of taste, whether you prefer this ASUSTOR's Boxee or whether you prefere XBMC. I feel that this NAS works excellent with Boxee, and it has been a pleasant meeting with this ASUSTOR.

 

Innovation/Technology - 4
It's still news, that you get both a NAS and media streamer in one. Therefore, this ASUSTOR gets a 4 figures.

Bundle/Accessories - 3
There is, whats needed for setup in the package.

Design/Layout - 4
This NAS has got an extra high quality in locking-mechanism on disk trays, and generally, it works incredibly smooth and solid.

Software - 4
This software for the "NAS part" is good, whether you like Boxee software to the Media section is a matter of taste. Therefore, a fine 4 figure.

Performance - 4
Performance is fine, really fine - I give a 4-figure with an arrow up. This ASUSTOR is really fast, also in the setup, that, it must be commended for.

Price - 4
Here is ASUSTOR placed close to the border between a 3 and a 4 figures. I choose to give it a 4 for high quality and performance. The performance is in top for the price, which is estimated to be 3282, - Danish Kroner.

 

 Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here
SørenT
 
Overclocker
Tilføjet:
18-02-2013 11:45:13
Svar/Indlæg:
10/14
Et mediecenter der ikke kan optage TV (DVB-T/C/S) - er jo ikke noget mediecenter! ☹

Er der ikke nævnt mulighed for at koble TV tunere til den?

Tak for testen! 🙂


Dominator
 
Bruger
Tilføjet:
18-02-2013 11:57:59
Svar/Indlæg:
50/0
Den ser godt nok dyr ud, hvis man sammenligner med andre 2 bay ☹


gaming-king
 
Superbruger
Tilføjet:
18-02-2013 14:57:56
Svar/Indlæg:
998/5
Lidt skuffende ydelse må jeg sige. og så synes jeg prisen er helt i vejret.

for en 4-bay NAS (AS-604T) skal man give 5400kr. For en tilsvarende Synology (DS412+) skal man give 1000kr mindre (4300kr) og her er det et brand/navn man kender og man for et interface der er bedre (eller i hvert fald ligeså godt).


The
 
Ejer
Tilføjet:
21-02-2013 05:07:19
Svar/Indlæg:
4635/1683
#2
#3

Prisniveauet på AS-602T er mellem TS-269L 3282 kr og TS-269 Pro 4190 kr. Med hensyn til spec AS602T er den samme som TS-269 Pro 4190 kr. Så i virkeligheden er AS-602T rimelig markedspris, hvis baseret på spec.


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
21-02-2013 11:57:20
Svar/Indlæg:
1630/101
Hvad angår TV delen (at optage), så kan man hente en applikation, som godt nok er en betalingsdel, her: http://dvblogic.com/en/product...
Den kan det hele plus at der kommer flere muligheder snart. NEJ, det ér ikke et "Bilka-tilbud", Asustor satser i første omgang på kvalitet, visuelt og lydmæssigt men mon ikke (igen) at priserne falder hurtigt og udbuddet bliver meget meget større. Vi har jo at gøre med Boxee at gøre også. Dette koncept, som vi tester på livet løs PT, er i en rivende udviklingsfase 🙂 .

#3, hvis du vil have en Synology - så køber man én, vil man have et andet mærke - så køber man det. Denne Asustor er meget hurtig, både i NAS-delen og i streamer-delen, så prisen er rimelig i mine øjne. Du er velkommen til at være uenig, men det er stadig flotte ydelser og hardware, som vi ser her fra Asustor. Jeg har, i sagens natur, ingen andre interesser end at give jer mine erfaringer fra testene - og jeg er totalt uvildig.. og syntes at her er et fint sammenspil mellem ydelse og pris. Lad os håbe på, at priserne falder en bid - det skal nok komme, når markedet rigtig kommer i gang. Det er jo jer, læserne - som køber deres produkter.. eller ej 🙂 .

Forresten vil jeg gerne tilføje, at man ikke må tro at Asustor er et ukendt og nyt brand. Det er en del af Asus-brandet, og det er udmærket iflg. mine erfaringer.


Svaret blev redigeret 3 gange, sidst af tatoo1956 d. 21-02-2013 12:04:57.