Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: tatoo1956
Oversættelse: tatoo1956

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1790,00
Produkt udlånt af: ASUSTOR
DK distributør: ASUSTOR

Konklusion

Atter har det været en sand fornøjelse at stifte bekendtskab med en Asustor, denne gang en kombineret medieafspiller og NAS. Samarbejdet imellem disse 2 dele spiller perfekt sammen. I denne skrivende stund virker medie-delen kun med HDMI på TV med opløsningen 1080p, men Asustor arbejder med drivere så andre (og lavere) opløsninger bliver mulige, som den mere brugte 720p. Denne Asustor AS-202TE arbejder ukompliceret og glidende i dagligdagen. Den er fornuftigt hurtig når man overfører filer og man kan kun nyde brugerfladen, som er på Dansk. Jeg kan sige det kort som hardwaretester - jeg ønsker mig sådan en NAS som denne, større ros kan den ikke få.

 

Innovation/Teknologi - 4
Jeg ved godt at det ikke er usædvanligt med medieafspillere og NAS sammenbygget mere, men det spiller godt sammen, derfor et 4 tal.

Bundle/Tilbehør - 3
Der er hvad der behøves til opsætning af din NAS (Dog ikke harddiske).

Design/Layout - 4
Kort sagt så er den aldeles nydelig og solidt udført i opbygningen. Støj er der meget lidt af.

Software - 5
Jeg tør godt give den et 5 tal, men med en lille pil nedad. Softwaren er formidabel og på Dansk. Hjælpefunktionerne virker også upåklageligt.

Ydelse - 4
Når jeg aldrig oplever at blive småstresset under testen af filoverførsler, så ér en NAS fortrinlig i ydelsen. Denne Asustor AS-202TE arbejder trofast, stabilt og glidende, mere kan jeg ikke ønske mig af en NAS som denne.

Pris - 4
Med en pris i skrivende øjeblik på 1790,- kroner, så er den yderst rimelig med prisen (uden harddiske). Jeg har været glad for den under testen og den har ikke skuffet på noget område.

 


 

UK summary

Again, it has been a real pleasure to get to know a Asustor. This time is it a combined media player and NAS. The cooperation between these two parts play together perfectly. In this time of writing, does the Media section only support HDMI to TV with 1080p resolution but Asustor works with drivers for other (and lower) resolutions, sutch as 720p. This Asustor AS-202TE, works uncomplicated and smooth in daily use. It has a fair speed when transferring files, and you can only enjoy the user interface, which is in Danish also. I can say it short as a hardware tester - I want me such a NAS, greater praise can nothing get.

 


Innovation/Technology - 4 
I know that it is not unusual that media players and NAS is buildt together, but it works well, therefore a 4 number.

Bundle/Accessories - 3
There is what needed to setup your NAS (Except harddisk)

Design/Layout - 4
In short, it is quite nice and made ??of solid materials. Noise is very very low.

Software - 5
I dare to give it a 5 numbers but with a small down arrow. The software is formidable and in Danish too. Help functions works flawlessly.

Performance - 4
Im have not experienced being stressed during the testfile transfers, then it is for sure excellent in performance. It works faithful, stable and smooth, more I can not wish for a NAS like this.

Price - 4
With a price in writing moment, 1790 - Danish kroner, it is extremely reasonable in price (without hard drives). I have been happy with it during the test, and it has not disappointed me in any field.Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here
Zero_x
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-12-2013 19:04:48
Svar/Indlæg:
301/51
et velpolstret guldtæppe.. 😲

Giver det ikke en smule problemer med at der mangler et stykke bag højtalerne efter en fest, hvor der har været fremmede med?? Eller river i knæene hvis der hygges? 😀 🤣

Anyways, hvis du har råd til den slags, så er det vel bare købe en (du kan jo altid betale med et stykke GULDtæppe) 😉


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
30-12-2013 19:41:32
Svar/Indlæg:
1630/101
For hel..., du fik mig i en stavefejl - DEN SKAL RETTES *griner*

Takker for korrekturlæsningen, vil du have et job og medflg. hygge 🤣


Ali
 
Elitebruger
Tilføjet:
09-01-2014 08:42:22
Svar/Indlæg:
638/78
Når man har læst dette review og så ser på prisen, så dukker dette spørgsmål op:
Kan man overhovedet retfærdiggøre købet af en QNAP TS-269l til kr 3300?

Tak for endnu et godt review og fund af et lækkert stykke hardware 🙂


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Ali d. 09-01-2014 08:43:05.


tatoo1956
 
Overclocker
Tilføjet:
09-01-2014 11:07:23
Svar/Indlæg:
1630/101
Tak for din ros og ja, QNAP TS-269L ér en helt speciel NAS som jeg selv har haft en af. Den er også fantastisk og virer utroligt fornemt på alle områder. Det er jo let for mig at komme til at holde af udvalgte modeller når jeg tester dem.. men jeg forsøger at give resultaterne videre til jer læsere 🙂