Test: ASRock Fatal1ty FM2A88X+ Killer

Bundkort, AMD d.  20. marts. 2014, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 12984 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 673,00
Produkt udlånt af: Asrock
DK distributør: DCS

Introduktion

Denne gang ser vi på Asrocks Fatal1ty FM2A88X+ Killer bundkort. Ifølge Asrock skulle det udmærke sig ved at være optimeret på både ydelse og alt hvad der vedrører gaming, såsom optimeret USB indgang til musen, guldbelagte kontakter i soklerne til PCI-E grafikkortene, optimeret netværk med mindre forsinkelse og en forbedret lyd. Så alt i alt en spændende pakke at dømme ud fra indpakningen.

 

Kassen er prydet med bundkortets navn og at det er et Fatal1Ty Gaming gear produkt er også fremhævet flere gange. I en rød boks foroven fremhæves Killer E2200 netkortets mange positive sider. Forneden ses ikoner der også repræsenterer fremhævninger som kortet indeholder bl.a. at det er til A serien af APUer, klar til Windows 8,1,HDMI stik og dts tilslutning.

ASRock blev stiftet i 2002 og har siden fremstillet bundkort. I mange år, medens de fik etableret sig på markedet producerede de budgetbundkort til fornuftige priser. Oven i hatten fik man ofte ekstra funktioner eller software, der var med til at flytte overvejelserne over på om ikke man fik mere for pengene ved at købe hos ASRock. I dag producerer ASRock ikke kun lavprisbundkort, men er også oppe at konkurrere med de langt mere etablerede mærker.

 

 

På næste side ser vi på chipsættet