Test: anidees AI7 kabinet

Kabinetter d.  06. november. 2014, skrevet af Monberg75 6 Kommentarer.  Vist: 12244 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: Monberg75

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 670,00
Produkt udlånt af: Caseking
DK distributør: n/a

Konklusion:

 

 

Rigtig dejligt kabinet, med alternativ og god placering af bundkort. Masser af muligheder for luftkøling. Man skal dog lige tage højde for at der ikke er meget plads til en CPU køler, da den som vist i testen, ikke må gå ud over bundkort kanten.

 

Innovation/Teknologi - 4
Den store front med de 4 blæsere er rigtig godt for airflowet i kabinettet, og at man kan samle bundkort og de flotte ting ud mod vinduet, og gemme alle kablerne væk bag bagpladen er også rigtig dejligt.

Bundle/Tilbehør - 3
Man får nogle gode og pæne blæsere med til kabinettet, men decideret ekstra tilbehør er der ikke noget af, udover skruer til montage af sin hardware.

Design/Layout - 4
Jeg kan godt lide designet og layoutet af kabinettet. Det at man kan gemme alt rodet osv. væk på bagsiden, og så vise alt det dyre grej frem i det store vindue er super lækkert. Den store gitterfront med lysende blæsere bagved er også en fræk detalje.

Pris - 4
Prisen jeg har fundet på nettet for dette kabinet er EUR 89.90 som nogenlunde omregnet giver DKK 670, hvilket må siges at være en god pris for sådan et kabinet, man får ret meget for pengene.


 

UK summary:

 

 

Very nice casing, with alternative and good location of the motherboard. Lots of options for air cooling. However, you should just take into account that there is not much room for a CPU cooler, since, as shown in the test, it may not go beyond the motherboard edge.

 

Innovation/Technology - 4
The storefront with 4 fans are really good for airflow in the cabinet, and that you can assemble the motherboard and the beautiful things out the window, and save all the cables away behind the back plate is also really nice.

Bundle/Accessories - 3
You get some good and nice fans with the casing, but besides that, there is nothing other than screws for the hardware.

Design/Layout - 4
I like the design and layout of the casing. The fact that you can store all the mess, cables etc. away on the back, and then show all the expensive gear in the large window is super great. The large front mesh with light fans behind is also a great detail.

Price - 4
The price I found online for this casing is EUR 89.90 which roughly converted gives DKK 670, which I think is a good price for such a casing, you get much value for your money.

 
Test: anidees AI7 kabinet
Innovation / Teknologi4
Bundle - Tilbehør3
Design - Layout4
Pris4
Samlet75%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here
Hr.
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-11-2014 12:25:31
Svar/Indlæg:
1363/125
Fin lille test, men så trist når i intet gør ud af kablerne, så det ser fedt ud og evt. lige sætter bagsiden på og tager gode billeder. 😢


Monberg75
 
Skribent
Tilføjet:
06-11-2014 19:24:02
Svar/Indlæg:
1193/156
Hej Soegaard.

Som jeg også skriver i artiklen, kunne man nok godt have gjort mere ud af det med kablerne.

Men eftersom testen, og kabeltrækningen i selve artiklen, ikke har det store med flotte kabelføringer at gøre, valgte jeg ikke at gøre mere ud af det.

Testen skal jo vise, om der er plads til kablerne, og hvis der er plads til kabelrod, så er der bestemt også plads til kablerne når der er kommet orden i dem.
Testen skal jo også primært vise, om der er nogen problemer med at trække kablerne, i sammenhæng med at man trækker dem rundt til hardwaren, det er faktisk den primære grund til at kablerne bliver trukket i testene.

At tage et billede med pæne kabler, og bagsiden sat på, ville for mig, bare være misvisende, og ikke umiddelbart have nogen nytte, da det bare ville skjule kablerne, og de ting der kunne være ved det.

Så må det være op til jer brugere, der køber kabinettet, at ligge kablerne pænt, og få det til at se flot ud :)

Håber du forstår min pointe.


Morpheuz1986
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-11-2014 20:14:57
Svar/Indlæg:
469/37

Du nævner flygtigt, at man godt kan hører frontblæserne.
Larmer de "meget" i forhold til de efterhånden almindelige kabinetter med en lydisoleret låge ?

Har selv overvejet dette kabinet, primært det noget anderledes design, men da jeg er meget emsig med støj, kunne det godt blive et potentielt problem.


Monberg75
 
Skribent
Tilføjet:
06-11-2014 20:22:00
Svar/Indlæg:
1193/156
Det kommer jo meget an på, hvor hurtigt blæserne kører.

Det er klart, at hvis de kører på fuld hastighed, så larmer de. Der er ingen form for støjdæmpning foran blæserne, så det er som at sidde med dem i hånden.

Man kan ikke rigtigt sammenligne det med et kabinet der har frontlåge, og eventuelt støjdæmpning i lågen og på siderne, for der vil være en verden til forskel.

Man går lidt på kompromis med støjen i forhold til det ret seje udseende i fronten med blæserne med lys i.

Sejt ser det jo ud.

Men hvis du kan klare dig med at kkøre dem på lav hastighed, hvilket jo burde være fint nok til det meste, så vil jeg ikke mene det bliver et problem med larmen. Og slet ikke hvis du bruger headset.

Skal man bruge mere luft, kan man jo eventuelt sætte et par meget støjsvage almindelige blæsere i toppen, og lade dem suge varmen ud af kabinettet.


eviling
 
Overclocker
Tilføjet:
07-11-2014 09:47:34
Svar/Indlæg:
442/14
Der står under blæser-muligheder for fronten at man enten kan vælger 4x120mm eller 1x200mm.

Men burde man ikke kunne sætte en 240mm i også ?


Ser dog ud til at være et dejligt kabinet, selvom jeg er vokset lidt fra det med vinduer :)


Monberg75
 
Skribent
Tilføjet:
07-11-2014 09:54:22
Svar/Indlæg:
1193/156
Jeg tror ikke du skal regne med at der er nogen af skruehullerne der passer til en 240 mm blæser.

Hvis du kan finde en 280 mm, vil jeg tro det passer, men ikke 240

Uden at være sikker selvfølgeligt.