Test: Fractal Design Define Mini C

Kabinetter d.  03. november. 2016, skrevet af Renissen2
6 Kommentarer.  Vist: 10310 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Konklusion

Jeg må sige, at dette kabinet ligger i den høje ende af skalaen, når vi taler om finish, layout og design. Jeg var meget tilfreds med at bygge i dette kabinet og efterfølgende køre med systemet. Støjniveauet var nærmest ikke eksisterende eller meget lavt, når blæserne kørte med deres 1200 omdrejninger i minuttet, som er deres max. Totalt set altså et kabinet som jeg roligt vil anbefale til et højtydende M-ITX eller M-ATX system, endda med SLI. Hvis støjniveauet er det, man vægter højest, så ville jeg nok vælge modellen uden vindue, da der så er støjdæmpning på begge sideplader. Det er også en fornøjelse at se, at Fractal Design har tænkt AIO og radiator ind i designet, så der er store muligheder for diverse udgaver af vandkøling i kabinettet.

Innovation/Teknologi - 4
Løsningerne i dette kabinet er måske ikke vildt innovative, men til gengæld er de godt gennemtænkt og rimelig simple i deres udførelse såsom pladen bag bundkortet til montering af SSD'er. Derudover har Fractal Design fået helt styr på fremstillingsprocessen, så dette kabinet på alle måder fremstår gennemført i både produktion og finish.

Bundle/tilbehør - 3
Der er præcis, hvad man kan forvente i tilbehøret/skruerne til dette kabinet og mere kan man vel ikke forlange til et kabinet. Fractal Design skal dog have ros for den lækre manua,l der er virkelig gennemført.

Design/Layout - 4
Jeg er personligt helt vild med designet og layoutet af dette kabinet, og stod jeg lige og skulle bygge et M-ATX system, så ville dette kabinet være helt oppe blandt finalisterne i udvælgelsen. Men ok - måske jeg ville vælge versionen uden vindue, men det er jo smag og behag for den enkelte.

Pris - 4
Prisen er fra Fractal Design's side oplyst til omkring 87 Euro og hvis vi skal omregne det med moms og lidt avance, mon så ikke det lander på ca. 800 DKK for vindues versionen. Det synes jeg faktisk, er en OK pris for dette lille kabinet, som er udført i en udmærket kvalitet. De mange muligheder for køleløsninger, drevplaceringer og ikke mindst filterløsningerne er også et stort aktiv for dette kabinet.

 


 

 

UK summary

I must say that this case is in the high end of the scale regards to finish, layout and design. I have been very satisfied making a build in this case and later having the system up and running. The noise level was almost non-existing or at least very low when the fans ran at 1200 RPM's which is their max. Overall this is a case which I would recommend for any M-ITX or M-ATX system - even with SLI. If noise is a high priority I would pick the model without a window as you would then have noise dampening on both side panels. It is also a pleasure to see that Fractal Design have thought about AIO and radiators for this case.

Innovation/Technology - 4
The solutions made for this case might not be the most innovative, but instead they are thought through and quite simple in their execution, such as the plate behind the motherboard for mounting SSD's. Apart from that Fractal Design have also gotten their production processes nailed down so that this case is perfected in all areas, both production and finish.

Bundle/Accessories - 3
There is exactly what you can expect in accessories and screws for this case and you cannot really ask for more to be included with a case. fractal design have to be praised for the nice manual which was really well made.

Design/Layout - 4
I am personally crazy about the design and layout of this case and was I about to build a M-ATX system, this case would amongst the very top finalists in choosing the case. Ok, maybe I would choose the version without window, but that is a matter of individual taste.

Price - 4
The price from Fractal Designs website reported approximately 87 EUR, if we are to convert that and add taxes and room for profit, the price is probably about 800 DKK for the windowed version. I actually think this is a OK price for this small case which is made in an excellent quality. The many possibilities for cooling solutions, drive placement and not least the filter solutions is also a great asset for this case.

 

 Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings hereHr. Elitebruger
Tilføjet:
03-11-2016 12:57:11
Svar/Indlæg:
1363/125
fedt kabinet, selvom de ikke har ændret det store så er det en god opgradering go blevet lidt mindre. :)Pico9210 Superbruger
Tilføjet:
03-11-2016 14:50:47
Svar/Indlæg:
5/2
Lækkert de har lært af NZXT mht. at gemme PSU'en væk.Renissen2 Senior Skribent
Tilføjet:
03-11-2016 15:19:53
Svar/Indlæg:
1611/249
#1 + #2

Ja det er et fedt lille kabinet. smileKleitusIV Nyhedsskribent
Tilføjet:
05-11-2016 10:01:55
Svar/Indlæg:
3471/244
Ja det ser lækkert ud, men jeg forstår ikke helt pointen med det. Som mATX system er det jo stadig kæmpe stort - det er på størrelse med alm. ATX kabinetter og hvorfor så begrænse sig til mATX når man alligevel er oppe i den størrelse? Til mATX synes jeg der findes langt federe kompakte løsninger, og er kompakt ikke vigtigt så går man jo efter ATX... så forstår ikke rigtig hvilket marked det her skal ramme. smile

Jeg havde selv for mange år siden et Antec 180 Mini som minder utroligt meget som dette ifht opdeling og kamre. Det var også et mATX i fuld-ATX størrelse og blev taget af markedet.

Og Fractals beslutning om at sløjfe drev-bås så man ikke kan have DVD/BlueRay drev mere er jeg heller ikke fan af. Når nu kabinettet er så stort skulle det nok være muligt at have et enkelt drev. Bitfenix er væsentligt mindre og har en drev plads. Fractal gør det samme med Define S og jeg forstår det ikke. Jeg har i hvert fald brug for DVD/Blueray drev. smile


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af KleitusIV d. 05-11-2016 10:07:00.Renissen2 Senior Skribent
Tilføjet:
05-11-2016 11:19:11
Svar/Indlæg:
1611/249
#4

Det er jo nok nødt til at have denne størrelse for at der er plads til diverse radiatorer/AIO'er og derfor er DVD drev pladsen også ofret i toppen. smiledonfrankie Superbruger
Tilføjet:
06-11-2016 16:51:31
Svar/Indlæg:
15/0
Håber de kommer med en opdateret version af deres define S hvor man tager PSU shroud, at bundfilter kan tages ud fra front og filteret i toppen fra define C og så ellers beholder resten.
Eventuel sælge en side med hærdet glas i stedet for akryl.


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af donfrankie d. 06-11-2016 16:53:53.www.bildelestore.dk