Test: Enermax Revolution SFX 650W strømforsyning

Strømforsyninger d.  22. marts. 2017, skrevet af Polarfar 0 Kommentarer.  Vist: 14717 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Polarfar
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 840,00
Produkt udlånt af: Enermax
DK distributør: n/a

Introduktion


Enermax udfordrer med den nye Revolution SFX serie Corsair og Silverstone på de helt små strømforsyninger. De seneste år er interessen for ITX standarden vokset blandt byg-selv folket, i takt med at udvalget af kabinetter og bundkort er vokset støt. Tit er man dog begrænset af at skulle finde plads til en standard størrelse PSU, og så forsvinder noget af charmen ved et kompakt system.
 


 

Enermax introducerer derfor en strømforsyning i SFF størrelse. SFF er en standard åben for fortolkning, så der er ikke som sådan en definition af SFF, men det er en forkortelse af Small Form Factor. Oprindeligt Shuttle Form Factor, med henvisning til de små skotøjsæske lignende PC'er fra Shuttle. En SFF strømforsyning er således heller ikke fast defineret som en bestemt størrelse, men producenterne er alligevel blevet enige om 63,5(H) x 100(L) x 125(B) mm, da det passer i tredieparts SFF kabinetter. Det kalder man også en defacto standard.

Modellen vi har lånt er Revolution SFX 650 watt udgaven, der byder på modulære kabler på alle pladser, japanske kondensatorer, lydløs drift op til 30 % belastning før blæseren starter op og en 80+ Gold certificering, der holder strømforbruget på et særdeles fornuftigt niveau. Lad os se nærmere på det.