Test: Fractal Design Celsius S24 køler

Køling d.  24. maj. 2017, skrevet af bauner 0 Kommentarer.  Vist: 16351 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1018,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion


Der er gået mere end et år, siden vi sidst testede en AIO fra svenske Fractal Design. Den gang var det en Kelvin T12, vi havde til test. I mellemtiden har Fractal Design udvidet deres AIO-sortiment. Nyeste skud på stammen hedder Celcius. Serien omfatter to modeller - S24 (240 mm radiator) og S36 (360 mm radiator. Det er den første vi har fået til test.

Celcius er fremstillet med velkendt teknologi, og efterfølgende forfinet, så Celcius kan levere ekstrem god køling med et lavt støjniveau. Fremfor software til styring af pumpen/blæserne har Fractal Design udstyret Celcius med en lille controller, hvor man kan vælge mellem intelligent auto, eller PWM.

Det hele kommer i den velkendte kvalitet, vi kender fra Fractal Design. Førstehåndsindtrykket er mere end godkendt. 

“Designed and engineered in Sweden. Jeg ved ikke med jer, men jeg tænker straks IKEA...
Fractal Design har været på banen i nogle år efterhånden. De er nok mest kendt for deres kabinetter, men har udviklet sortimentet med både strømforsyninger og CPU-kølere.
Om sig selv skriver de bl.a. “Konceptet med Fractal Design er, at levere produkter med et ekstraordinært niveau af design, uden at gå på kompromis med kvalitet, funktionalitet og pris”.

Dét er store ord, der forpligter. Lad os se om de kan leve op til dem.
 

 

Innovation og teknologi på næste side.