Test: be quiet! Silent LOOP 360 mm cooling

Køling d.  31. juli. 2017, skrevet af bauner 0 Kommentarer.  Vist: 13779 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1324,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Innovation/Teknologi

Der findes efterhånden så mange AIO på markedet, at det kan være svært at kende dem fra hinanden. Selve teknologien har en del år på bagen, og det er efterhånden blevet ret så svært at tilføje noget nyt. Silent Loop 360 bruger be quiet!´s  "Reverse-flow", som vi så første gang i Silent Loop 240. Teknologien skulle give mindre resonans og støj end en konventionel AIO.
Vandet bliver trukket gennem et ydre kanal i pumpehuset, hvor det så flyder gennem selve kølehovedet, og videre ind i systemet. Dette skulle garantere et stille system, som be quiet! er så kendte for. 

Der er også blevet plads til en refill-port, hvis det på et tidspunkt skulle blive nødvendigt at fylde mere/nyt vand på systemet.
Der er ikke noget specielt at se på selve pumpehuset, så det hele foregår indvendigt. Da køleren ikke er min, turde jeg ikke skille den ad.Tykkelsen på radiatorer til AIO er efterhånden gået fra 25 til 30 mm. be quiet! følger tidens trend, så den enorme radiator er 30 mm tyk og hele 397 mm lang. Som vi så med Silent Loop 240, er radiatoren til Silent Lopp 360 lavet af kobber. Det lover særdeles godt for ydelsen.Blæserne er fra egen fabrik. Du går 3 stk. Pure Wings 2 med. Disse kan levere et højt statisk tryk uden at bryde lydmuren.Slangerne er heller ikke nye. Det er stadig den "knæk-fri" type i blødt gummi, med noget der minder om en fjeder på ydersiden. Det ser ganske godt ud. Slangerne er hele 390 mm lange, så der burde ikke være nogen problemer, hvis du sidder med et af de store full-tower kabinetter.


 

Kassens indhold på næste side.