Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2746,00
Produkt udlånt af: Gigabyte
DK distributør: Fourcom

Software 

GIGABYTEs APP Center er stedet hvor det meste foregår når det kommer til diverse hjælp programmer. Jeg fremhæver lidt af dem i det følgende. Dette billede er godt nok fra et andet bundkort, men konceptet er ens på alle GIGABYTE AORUS bundkort. 

3DOSD er et program der giver et infobillede med de ting i som man afmærker med rødt dernedad og her er mange parametre at holde styr på. Det fungerer naturligvis kun i spil. 

GIGABYTE's @BIOS er som vi kender det stedet hvor man kan opdatere sin BIOS, hvis man ikke har mod på BIOS flashing. 

Med programmet Easy Tune er det muligt bl.a. at Overclocke CPU og RAM. 

GIGABYTE RGB Fusion er stedet hvor man kan (lege med) justere LED lyset på bundkortet. Der er mulighed for med dette program at opsætte bundkortets forskellige LED zoner så en af dem blinker ,og en anden pulserer i en anden farve, eller man kan vælge at køre med alle LED'er i samme statiske farve. Det er naturligvis også muligt at helt at slukke LED lyset. 

SIV eller System Information Viewer, viser den aktuelle systemstatus og herinde er det også muligt at justere på blæserne samt opsætte system advarsler. 

Her i Smart Keyboard kan Gameren gå ind og justere på mange Smartkeys, genveje, Sniper Key og Macroer. Man kan også opsætte tastatur speed og forsinkelse. Det er også muligt at justere på musens hastigheder. 

Er USB forlængerledningen lidt for lang så man taber signal på vejen kan man justere på det i USB 3.0 DAC-UP. Man kan booste med 100 - 300 mV, køre normalt eller helt slå det fra på de pågældende stik. 

Hvis man vil overclocke sit grafikkort så er V-Tuner programmet der kan hjælpe med det.
 

Så er det blevet tid til selve testen.

 

 

JustOne
 
Elitebruger
Tilføjet:
09-10-2017 18:44:22
Svar/Indlæg:
452/31
det bliver helt klart det bundkort jeg skal ha når jeg skal upgrade næste gang 🙂