Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2848,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

SoftwareAI Suite 3 er programmet som kan styre og regulere mange ting på bundkortet bl.a. overclockning og blæserstyring. Men det er meget mere end bare det, her kan man også hurtigt strøm/spændings styre bundkortet eller helt automatisk lade 5 vejs optimeringen køre en tur.
 


Trykker man på ikonet med de 3 streger midt på venstre side af billedet får man adgang til yderligere en masse programmer som enten kan rydde op på din computer med PC Cleaner, hjælpe med optimeringen af dit Overclock i Digi Power Control eller blot opdatere dine drivere.AURA er softwaren der styrer alt omkring LED lyset. Det er muligt at vælge diverse lyseffekter i venstre side og om alle tilsluttede enheder skal synkroniseres. Den sidste mulighed er at justere på RGB LED striber hvis man tilkøber sådan nogle.Der medfølger også et fint lille program til at klone sin SSD med.

 

I GameFirst IV kan man vælge mellem fire forud definerede profiler og det er spil, medie streaming, fildeling og til sidst en bruger defineret profil. Herinde er det muligt at sætte prioritet på net trafikken. Med knappen Netværks monitor er det muligt at se hvad for programmer der trækker mest i trafikken på netværket. 

Med programmet RAMCACHE II er det muligt at opsætte en cache i RAM efter eget ønske blot ved at trække i den røde linje i underkanten af billedet og derefter trykke start. Det kan give mange programmer et ekstra boost.
 


Plugger man et audiostik i det grønne stik i I/O afdelingen springer dette billede op og man har her store muligheder for at justere på lydbilledet.
 


Hvis det ikke rækker med justeringer i SupremeFX kan man åbne Sonic studio III hvor man har mulighed for at vælge mellem 4 præsatte indstillinger til musik, film, spil og kommunikation. På billedet til højre som er Record Studio kan man optage egen lydproduktion.
 


Med programmet Sonic Radar kan man opsætte OSD på skærmen som hjælper til med at pin pointe fjenderne.

 

Så er det blevet tid til testen.