Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2087,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: DCS

Specifikationer 

Dette bundkort har ASUS 5 vejs optimering indbygget. Et enkelt tryk på en knap i softwaren gør at systemet selv optimerer en masse parametre.
 


 

Bundkortet understøtter op til 4133 MHz Overclocket RAM.
 


 

Dette bundkort har 2 sokler til M.2 SSD'er de er begge NVMe og kører med 4x hastighed op til 32 Gb/s. Alternativt kan denne sokkel også bruges til Intel Optane memory. Den ene halvdel af Chipsæt køleren kan afmonteres så man kan montere M.2. SSD'en og derefter påsætte M.2. køleren der er født med thermal pad.
 


 

Bundkortet er forberedt for VROC som er et RAID system som gør at du med et specielt M.2 kort monteret kan isætte i alt op til 4 PCIe 3.0 x 16 M.2 SSD'er og samlet ved at kører dem i RAID opnå overførsels hastigheder op til 128 Gb/s. Det kan oven i købet konfigureres til at være Bootdrev, hvilket uden tvivl ville give  sindsyg hurtig opstartstid og helt uden den begrænsning som DMI normalt sætter.
 


 

USB 3.1 er også understøttet af Z270-A i både version A og C stik.
 


Der medfølger et lækkert ThunderboltEX3 eksternt kort til ASUS PRIME så du kan få hastigheder på en enkelt ledning helt op til 40 Gb/s hver vej forstås. Her kan der tilsluttes op til 6 styks Thunderbolt enheder. Der er 3 udgange fra kortet USB 3.1 Type C / Thunderbolt 3 øverst samt et USB 3.1 Type A og nederst et Mini Displayport stik. Det er også muligt at lade sin telefon op fra f.eks. USB 3.1 Type A stikket og der kan levere op til 36 Watt. 

ASUS PRIME X299-DELUXE kortet er også udstyret med Crystal Sound som er et forbedret lydsystem. Som vi tidligere har set det er hver lydkanal lagt i hver sit lag på printkortet for at minimere signal/støj forholdet. Lyddelen på printet er også "fysisk" adskilt fra resten af bundkortet for yderligere at skærme audio delen for indkommende støj. Der er også indbygget DTS HeadphoneX som sammen med 3D surround giver et fyldigt lydbillede.
 


AURA Sync er naturligvis en del af bundkortets RGB LED lys og softwaren kan bruges til at skabe fantastiske effekter i det indbyggede LED lys eller tilsluttede RGB LED striber.
 


Der er naturligvis også masser af muligheder for at personliggøre sit DELUXE bundkort med diverse ledningsdæksler og støttepunkter til tunge grafikkort, dæksel til 2-vejs SLI-bro og lignende, da bundkortet har fæstepunkter for 3D printede sager.