Test: MSI Z370 GAMING PRO CARBON AC bundkort

Bundkort, Intel d.  25. oktober. 2017, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 20073 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1514,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software 

MSI har ordnet en god del af sin software i MSI APP Manageren og det er virkelig en fordel når man skal bruge et af programmerne. Andre programmer som ikke lige er med her findes under skjulte ikoner på proceslinjen. Jeg går ned i nogle af dem herunder. Dette billede er godt nok fra et andet bundkort, men princippet går igen ved al MSI's software. 

MSI's Command Center er et program til bundkortet med hvilket man kan justere på CPU frekvensen og Vcore spænding. Der er også mulighed for at justere på CPU blæserne samt overvåge mange af systemets muligheder. Man kan justere på spændinger under Advanced. 

Her på andet billede er det RAMMEN der kan skrues på. 

Game Boost giver næsten sig selv da den forklarer hvad der sker når man bruger Boost knappen på bundkortet. Det er også muligt at trykke på et af punkterne i venstre side på det grafiske billede for at bruge funktionen, men så skal der være valgt HardWare knap eller SoftWare i BIOS inden den kan bruges via softwaren. 

MSI App er et program der kan bruges til at skifte mellem OC Mode, Gaming Mode og Silent Mode. Det er herinde også muligt at kalde DragonEye, OSD. 

Mystic Light er MSI's svar på RGB Fusion fra AORUS. Her er det muligt at justere på RGB LED lyset i de forskellige områder på bundkortet. Der er naturligvis også en masse forud indstillede muligheder for at få lyset til at køre i bestemte mønstre og man kan selvfølgelig gemme sine indstillinger i profiler. Dette billede er også fra X299 bundkort, men de ligner hinanden temmelig meget. 

Med MSI RamDisk er det muligt at opsætte en cachedisk efter eget ønske, dog begrænset af den størrelse RAM man nu har til rådighed. Den kan speede tingene gevaldigt op under browsing og i det hele taget sørge for en mere flydende oplevelse af diverse programmer man bruger meget. 

MSI X-BOOST er MSI svar på ved hjælp af software at sætte systemet i og optimere for en bestemt brug af PC'en. Der kan vælges mellem 5 profiler, som er Game, Office, Home theater, Filetransfer og video editing mode til sidst. 

Med Nahimic programmet kan man styre lyden på bundkortet. Man kan vælge mellem en hel del præ indstillinger og derudover som her justere på f.eks. bass og diskant samt stemmetydelighed. 

Der medfølger WTFast som hjælper til med at optimere eller ligefrem halvere dine latency tider. Hvilket er et stort plus til Gameren.


Testen følger på næste side.