Test: Cherry B. Unlimited 3.0 keyboard

Styre-enheder d.  17. november. 2017, skrevet af Pizzadude 2 Kommentarer.  Vist: 13796 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 518,00
Produkt udlånt af: Cherry
DK distributør: n/a

Software

Det var faktisk først da jeg fik kigget i manualen, at det gik op for mig, at der fulgte software med til sættet. Softwaren gemmer sig inde på Cherrys hjemmeside, men med guiden i hånden, fik jeg hurtigt lokaliseret den rette fil til download. 

Efter installationen føler man sig lidt hensat til en svunden tid, idét der ikke lader til at være gjort noget ved designet i mange mange år. 
 


Det vigtigste er selvfølgelig ikke udseendet, men derimod funktionen. Det er ikke fordi det er decideret svært at anvende Cherry software til konfiguration af keyboard og mus, men det er ej heller det mest brugervenlige software jeg er stødt på. Softwaren har kun en enkelt side, hvor man kan konfigurere funktionen af F-taster og tre af de fire genvejstaster. For musen gælder det, at man kan konfigurere alle musens tre knapper til en ny funktion. 

Selv om designet på softwaren ikke er ret moderne, giver der en hel del muligheder for at give tasterne den ønskede funktion. Lige fra at køre et specifikt program til at åbne mapper, en specifik webside, multimediegenveje, Windows genveje og mere endnu.  
 


Mulighederne i softwaren inkluderer endda også at man kan tilknytte en makro til en given tast. Makro editoren er enkel, og giver mulighed for at optage tastetryk, samt bestemme forsinkelsen imellem dem. En anden mulighed er en "tekst makro", der helt enkelt skriver en pre-defineret tekst ved tryk på den tildelte knap. 

SqueeZe
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-11-2017 05:44:33
Svar/Indlæg:
243/11
Hvordan er støjen når der tastes?


Pizzadude
 
Redaktør
Tilføjet:
18-11-2017 23:17:16
Svar/Indlæg:
5357/442
#1 Som de fleste membran keyboards dvs. i den lave ende - bestemt ikke som Cherrys MX-serie af mekaniske kontakter.