Test: Razer Hammerhead BT in-ear headset

Lyd d.  21. marts. 2018, skrevet af loopstr 0 Kommentarer.  Vist: 11993 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: loopstr
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 756,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: n/a

Test


Jeg har testet Razer Hammerhead BT i forskellige scenarier, blandt andet i en gammel dieselbil hvor jeg allerede på halv lydstyrke ikke kunne høre motor og dækstøj men kun musikken, dette vil selvfølgelig variere alt efter hvilke genre musik man hører. 

De er ikke blevet testet i et fitness center, da jeg ikke er typen som kommer sådan et sted. Jeg kunne dog sagtens forestille mig at de ville være perfekte til træning, da det ikke ville være forsvarligt at bruge dem mens man cykler eller løber en tur i byen er dette heller ikke blevet gjort, men en gå tur i skoven med volumen på 20-30% procent ville være nok til at holde larmen fra naturen ude. 
 


Det er svært for producenter at ramme et in-ear headset som passer til alle ører, mine er nogle af de lidt større og de passede perfekt til mig, de røg ikke ud på noget tidspunkt, andet end hvis de blev revet ud. Ligeledes var de utrolig nemme at sætte i hvor jeg, med andre, har oplevet at de skulle lirkes på plads. min yngste søn på 9 prøvede dem også, hos ham kunne de godt falde ud hvis han hoppede rundt og jeg skulle sætte dem på ham de første gange, men han kom hurtig efter hvordan de sad bedst og klarede det selv derefter. Hans kommentar til Razer Hammerhead BT, "De er fede!" 

Hvis man er til opera eller klassisk musik ville jeg ikke vælge Razer HammerHead BT, men hvis musik smagen er pop, rack, techno, trance eller andre genre med god bas i, så er de et godt valg. Min musik smag spænder bredt og den eneste genre jeg ikke syntes de var optimale til, var country. 

Jeg forventede et headset med en dyb bas i, selv om det er earplugs. Dette bliver til dels også leveret, men ikke i de dimensioner som man kunne forvente, eller frygte. Man kan naturligvis ikke ”mærke” bassen som man ville kunne med en stort overear headset, men alt i alt synes jeg nu at det er ganske imponerende hvor meget fylde bassen kan få i et så lille headset. Skruer man meget op på en sang med meget bas bliver det ”mudret” i lyden, om det skyldes at det bliver overbelastet eller om det er mine ører som gør det kan jeg ikke vurdere til fulde. 

Diskanten er dejlig afbalanceret og ikke sådan en af dem som skriger i en ind i ørene, også selv om der bliver skruet højt op, holder den sig moderat i baggrunden. 

Razer Hammerhead BT kan spille højt, rigtig højt.