Test: LIFX + pære med nightvision

Diverse d.  01. juni. 2018, skrevet af Pizzadude 0 Kommentarer.  Vist: 16767 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 699,00
Produkt udlånt af: LIFX
DK distributør: n/a

Installation


Når den fysiske installation er overstået, ved at skrue pæren fast i fatningen, skal vi have fat i LIFX-appen, til den videre opsætning. Da der er indbygget WiFi i hver eneste LIFX pære, er der ikke brug for yderligere fysisk installation af en bridge eller andet.  
 

Når appen er downloadet og man har registreret sig som bruger, kan selve opsætningen gå i gang. Den del er der egentlig heller ikke mange ben i, man søger efter nye pærer på netværket, angiver navn og kode på ens trådløse netværk, samt eventuelt navngiver pæren, og så klarer appen resten. I processen blinker lyset et par gange, og firmwaren opdateres, hvilket kan tage et par minutter. Det fejlede af en eller anden grund for mig i første forsøg, men i andet gik det fint, at få tilsluttet pærerne. 


Hvis man ønsker at bruge pæren med stemmestyring, for eksempel via Google Home, skal man en tur ind og godkende dette. Den valgte måde at stemmestyre skal endvidere sættes op, hvilket LIFX har udførlige guides til via appen. Jeg brugte Google Home, og ved at følge guiden gik denne del også relativt let.