Test: ROCCAT Horde AIMO keyboard

Styre-enheder d.  19. juni. 2018, skrevet af Monberg75 2 Kommentarer.  Vist: 13382 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Roccat
DK distributør: Roccat

Layout / Design:

Sættet består af et tastatur og en håndleds støtte.

 

 

Håndleds støtten klikkes på uden problemer, man ligger begge dele på bordet, og glider støtten ind under tastaturet, hvorefter det selv klikker på plads. Nemt og ubesværet.

 

 

Kigger vi på undersiden af sættet finder vi nogle gode store gummifødder som sikrer, at tastaturet ikke skrider nogen steder.

 

 

Selv de foldebare bagben har gummi på, så tastaturet står godt fast på bagsiden selv når disse er foldet ud.

 

 

 

Tastaturet har generet et fedt design, hvor tasterne er sænket under overfladen. Det giver et fint samlet og rent indtryk. Hvordan det påvirker lyset ser vi på lidt senere i test sekstionen.

 

 

Oppe i højre hjørne har vi et hjul, som har flere forskellige funktioner. Alle funktioner der kan skrues op og ned for, eller justeres på anden måde. De kan justeres med dette hjul. Det er smart.

 

 

Der er en Fn tast på tastaturet, men ikke mærket nogen Fn funktioner op. Så jeg gætter på, at den slags programmeres i ROCCAT Swarm som softwaren til tastaturet hedder. Det kigger vi også på lidt senere.

 

 

Tastaturet har dedikerede taster i toppen til flere forskellige ting. Der er blandt andet taster til multimedia funktioner, men også taster til lys og mikrofon lyd og flere andre ting. Det er super lækkert de er lige ved hånden, og ikke gemt under Fn funktionen.

En ting jeg ikke lige har set før, er blandt andet muligheden for hurtigt, at justere mikrofon styrken. Det synes jeg er rigtig smart.

 

 

I venstre side har vi 5 dedikerede makro taster, som man kan programmere helt efter behov. Igen super lækkert, at disse funktioner ikke er gemt under Fn funktionen.

 

 

Til sidst et billede af stikket. Man er ikke i tvivl om, hvad man hiver ud, når man hiver i dette stik. Det er mærket op med ROCCAT Horde. Kablet er et fint tyndt stofbetrukket kabel, så det kan ligge alle steder.

 

 

 

Nu er det tid til at kigge på softwaren, på næste side.

gandalf18
 
Ny Skribent
Tilføjet:
19-06-2018 14:56:34
Svar/Indlæg:
5585/459
du har haft et mirakel med deres software , de fleste rundt på deres forum hader deres software , og jeg har haft samme tastatur siden januar , jeg bruger ikke software fordi det ikke kan opdatere firmware eller noget vigtig , :) det eneste jeg hader ved det tastatur er software ,


Men Fed test :)


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
19-06-2018 17:52:12
Svar/Indlæg:
1194/156
Ok, ret underligt..

Da jeg satte det til, var det første softwaren gjorde at opdatere firmwaren i tastaturet..

Umiddelbart har jeg ikke haft problemer med driveren på nogen måde.