Test: Blue Satellite hovedtelefoner

Lyd d.  03. august. 2018, skrevet af Gerner 2 Kommentarer.  Vist: 4565 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Gerner
Oversættelse: Gerner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 3799,00
Produkt udlånt af: Blue
DK distributør: n/a

Design og materialer


Det første vi ser når vi åbner kassen hovedtelefonerne er leveret i er nedenstående. Her ses en rejsetaske, jack til jack kabel og et USB til mikro-USB kabel. Altså rigeligt med tilbehør til at komme godt fra start med hovedtelefonerne.  

I rejsetasken finder vi selve hovedtelefonerne. Kender man til Blue Microphones, så vil man straks bemærke det anderledes design de er gået med denne gang. Sidste hovedtelefon fra Blue vi havde til test var deres model kaldt Lola, der har et noget mere unikt design - Test: Blue Lola Headset.  
 


 

Nok er det ikke en af de mindste hovedtelefoner derude, men de kan foldes sammen og derfor fylde noget mindre i tasken. Man kan enten dreje kopperne 90 grader, hvor man efterfølgende kan putte dem i rejsetasken, eller man kan klappe dem sammen som billedet nedenunder til højre.  

Selve hovedbåndet er af tyndt design, hvor øverste del er massiv og nederste del er puden der er beklædt med stof. Det er en ganske tynd pude, og trykkes derfor hurtigt i bund når man sætter dem på hovedet.  

På hver kop er der tre knapper. Det er her man styre volumen, ANC, AMP, Bluetooth, Frem/Tilbage og Pause/Stop. Hver knap buler ud, hvilket gør det nemmere at mærke hvilke af de tre knapper man trykker på. 
 


 

Nedenunder kopperne finder vi ét jackstik, hvis man hellere ønsker dem kablet el. hvis batteriet er fladt. Her er også et micro-USB til at oplade samt en tænd/sluk knap.  

Selve puderne på kopperne er beklædt med (syntetisk)-læder. De har en ganske fin tykkelsen, og selv om hullet til ørerne ikke er det største, så vil selv større ører kunne passe i. 

 


 

Hvorimod de andre modeller fra Blue Microphones har et noget mere specielt system til at justere størrelsen, så er Satellite bygget mere traditionelt. Her kan kopperne justeres længere væk fra selve hovedbåndet, og derfor justeres til ens hovedstørrelse. 
 

 

 

piller
 
Superbruger
Tilføjet:
11-09-2018 14:40:31
Svar/Indlæg:
14/4

det er vist lige i over kanten af hvad konen tillader.PClausen
 
Overclocker
Tilføjet:
08-07-2019 10:50:18
Svar/Indlæg:
6/0

Hvordan vurderer du holdbarheden i batteritid? og hvor længe er tiden fabrikeret til at være ift. instruktionerne? Har nemlig ledt efter et sæt trådløse hovedtelefoner, men syntes efterhånden det er ved at være en labyrint derude...Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Pizzadude d. 08-07-2019 20:01:25.