Test: Cherry MW 4500 Wireless Ergonomic Mouse

Styre-enheder d.  02. august. 2018, skrevet af Gerner 0 Kommentarer.  Vist: 5751 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Gerner
Oversættelse: Gerner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 212,00
Produkt udlånt af: Cherry
DK distributør: n/a

Test


Musen har nu været brugt i et stykke tid, og sikke en omvæltning der skal til. Til dagligt benytter jeg mig af en MX Master, der ligger fantastisk i hånden. Det var derfor svært for mig, at gå over til MW 4500, da hældningen gjorde det besværligt at bevæge musen lige så flydende. Her er tale om tilvænning, for efter lidt tid flyver ens hånd lige så flydende rundt som ved andre mus. 
 

 

Det første jeg begav mig ud i at teste var, hvor god musen var ved normalt brug. Da browsing, Word, Excel og lignende kontor aktiviteter ikke kræver gevaldigt med præcision, så var det en ganske hæderlig oplevelse. Hældningen på musen gør ens håndled mindre anspændt, da man ikke bliver tvunget til at dreje det lige så meget som en traditionel mus. Problemet ved hældningen er, at hvis man har større hænder som jeg, så bliver musen nødt til enten at være større, eller have bedre støtte til lillefingeren. Jeg oplever at min lillefinger ligger akavet på musemåtten, da min hånd er tvunget til at sidde længere nede, for at trykke korrekt på musen, hvilket intet godt gør for komforten. Det vil ikke undre mig, at hvis man en mindre hånd havde, ville have en noget bedre komfort. 


 

Selvom om musen nok ikke er tilegnet gaming, så vil jeg stadig gerne lige knytte et par ord til det. For musen gør det egentligt ganske fint til normalt kontorbrug, men til gaming ville jeg anskaffe mig en anden mus. Hvor min MX Master byder på fantastisk komfort, så fungerer den stadig til gaming, men har dog heller ikke en lige så vild hældning. 

Meningen med musen har ej heller gaming i sinde, men derimod at den ligger ergonomisk rigtigt i hånden, hvilket den gør.