Corsair Strafe MK2 - nyeste tastatur fra giganten.

Styre-enheder d.  17. september. 2018, skrevet af Cardio 1 Kommentarer.  Vist: 6507 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Cardio
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på  1275,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test


MK2 har været brugt igennem en uges tid som direkte erstatning for mit ca. et år gamle K95 Platinum, og jeg må sige jeg havde forventet forbedringer og ja om jeg fik dem vil du se nedenunder i testen. 
 

Skrivning i Word, og andre programmer til opgaver.

Jeg har lavet lidt forskelligt i perioden med test, blandt andet har jeg skrevet denne her test fra MK2 for at få en ide om tastaturet slider på håndled osv. Jeg har i modsætning til K95 oplevet en anelse mere træge taster, og det har gjort at jeg bliver en anelse mere træt i hænderne af at skrive meget. Det er ikke stor forskel der er, men trods alt skulle jeg arbejde fast med tastatur om f.eks. programmør ville jeg ikke vælge MK2, men husk at tastaturet jo er ment til gaming og ikke til professionelt arbejde (Til ordkløverne. Professionelt arbejde der ikke omhandler gaming) Der bliver ikke tale om at trække karakteren ned da testen er lavet ud fra hvad tastaturet er bygget til. Tasterne er glatte uden riller, men har en anelse modstand så fingrene ikke glider rundt, Det fungerer!
 


Gaming

Til gaming har jeg valgt at spille uden at skifte WASD hvilket jeg har gjort på mit eget tastatur, og jeg må simpelthen sige at udskiftning af de taster gør en kæmpe forskel for mig. Specielt i Path of Exile der er et RPG spil, der ud over at være 100 gange så stort er temmelig lig Diablo 3, her oplevede jeg at mine fingre havde en tendens til at ramme de forkerte taster da jeg er vant til taster med riller. Stort problem når jeg vil heale men ender med at fyre en fireball af. Dette problem er med det samme løst med de rillede taster installeret, hvor jeg med det samme mærker at jeg er på afveje med mine små fede fingre. 

Genvejen til at fjerne windows genveje er super praktisk, og virker som den skal, et tryk og jeg ender ikke længere i windows midt i en skydeduel. Indstillinger i softwaren gør at jeg kan lave en profil til f.eks. PlayerUnknown BattleGrounds således at de taster jeg ikke bruger er slukket eller lyser i en anden farve end de vigtige. Dette bruger jeg en del i ARMA 3, PUBG og i Path of Exile. 
Alt i alt er det et gamer tastatur der virker, det er hurtigt det ligger dejligt stabilt på bordet, og er i høj kvalitet. 
Håndledsstøtten 

Er blevet skiftet ud fra K95 hvor man kunne vende den om og tage den primære gummiliste ud og vaske af, hvilket jeg personligt var vild med. Den var en anelse bredere på K95 og en anelse tungere, og jeg vil til enhver tid vælge den gamle type istedet for den nye der er med som virker til at være i en anelse dårligere kvalitet. Dermed ikke sagt den ikke virker, den skal jo i bund og grund ligge stille, men da jeg gamer en del er der ingen tvivl om at den gamle udgave er min foretrukne. Har du ikke spillet med K95 håndledsstøtten vil du ikke bemærke det og formentlig syntes den nye er udenmærket. 
 


https://www.pathofexile.com/game

 

 

CDCRenegade
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
18-09-2018 12:31:24
Svar/Indlæg:
1639/63Med sine 44,7 cm er det faktisk 1 cm længere end et K70 og kun 2 cm mindre end K95 RGB Platinum 

Jeg kan se at de stadigvæk har visse mus/keyb problemer - bl.a. var @ et problem med min Razer Deathadder 2013 - Jeg løste problemet med at fjerne Razers software og kører med en standard musedriver

Men bortset fra det så er jeg super tilfreds med mit K70 og vil nok forsætte med at købe dem - museproblemer eller ej.

Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af CDCRenegade d. 18-09-2018 12:37:21.