Test: Jabra Elite Active 65t in-ear headset

Lyd d.  15. november. 2018, skrevet af Havenissen 2 Kommentarer.  Vist: 6914 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Havenissen
Oversættelse: Havenissen

Pristjek på  1356,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / Layout

 

 

Etuiet, som headsettet bor i når det ikke er i brug har et indbygget batteri, der giver nok til to opladninger. Foruden er der lys indeni og i bunden, som giver en indikation om hvor meget strøm der er tilbage på batteriet i etuiet. Det går i to niveauer: grøn, hvis der er meget strøm og rød, hvis den er ved at løbe tør. Etuiets låg sidder meget stramt i starten og jeg var til tider nervøs for om jeg ville ødelægge den, men efter 10-15 åbninger og lukninger virker knap så genstridig. Alt i alt virker den robust og velbygget. Jeg har ikke oplevet at den har knaget, som nogle billige plastikprodukter gør. I modsætning til etuiet til Jabra Elite 65t, har dette etui en gummioverflade og har en blålig farve. Overfladen føles stadig glat, men ikke så glat, som Jabra Elite 65ts etui.

 

 

Der er lys i begge enheder, der både fungerer, som forbindelsespære og signal til brugeren, når den er sat i opladeren. Knapperne kan bruges til både at forbinde til bluetoothenheder, skippe sange, play/pause, lydstyrke op/ned, og tænd/sluk. Hver enhed er udstyret med to mikronfoner, så fire i alt. Ligesom etuiet har headsettet den samme gummioverflade. Selve knappen er bronzefarvet og eartipsene er hvide med en lille rød/orange ring i midten.

 

 

På indersiden finder vi indikation om hvilket øre, hver prop hører til, samt små kobberplader til opladning. Som standard er mellemstore eartips monteret. Headsettet virker til at være solidt bygget ligesom etuiet. Jeg har kun fundet en farve på Active modellen, så dette ser ud til at være den eneste farvevariation, der findes.

 

På næste side kigger vi nærmere på softwaren.

MichaelH
 
Overclocker
Tilføjet:
15-11-2018 18:49:23
Svar/Indlæg:
154/0

Skal I ikke snart have fikset den bot, så de links kommer til at virke?Havenissen
 
Senior Skribent
Tilføjet:
15-11-2018 21:18:32
Svar/Indlæg:
131/19

#1 - Skriv venligst fejl i fejltråden: https://hwt.dk/forum/348703/hw...

Så ved KiloDunse, hvad der er af fejl.

 

Jeg ved ikke hvad tidshorisonten er på at fikse denne fejl.