Test: Huawei Mate 20 smartphone

Smartphone/tablet d.  05. december. 2018, skrevet af BPM 0 Kommentarer.  Vist: 10027 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: BPM
Oversættelse: BPM

Pristjek på Pricerunne 6899,00
Produkt udlånt af: Huawei
DK distributør: n/a

Design

 

Mate 20 Pro har et lækkert design. Stilrent og flot uden at være prangende. Rammer tidsånden godt og ligger godt i hånden. Det er en tynd smartphone som virker en smule glat, så glat at man nemt kan tabe den eller den nemt kan glide hvis man ligger den på sit  lår når man sidder ned, men med et cover på fungere det super godt. Det er en passende størrelse og man kan sagtens have Mate 20 Pro i en almindelig lomme.  En flot skærm med et godt lys og man kan indstille med øjenkomfort så man kan sidde og kigge på skærmen i lang tid uden at blive træt i øjenene. Det er en rigtig flot og gennemført smartphone som i sit udtryk er meget moderne og som oser af god kvalitet. Et kvalitetsprodukt som man ikke er ked af at vise frem. 

Bagsiden, der som forsiden er i glas, tager ikke så meget imod fedtfingre som forsiden gør. På højre side sidder mobilens eneste 3 knapper, Volume op og ned og den fine røde tænd/sluk knap, pænt intigreret i mobilen og følger den flotte design linie 

Pæne rundede kanter, ingen skarpe hjørner og skærmen der buer ud over siderne giver tilsammen et pænt udtryk. 

Og det virker som om det er svært at ridse telefonen, hvilket jo klart gør den endnu mere attraktiv. 

 

Fåes i farverne: Midnight blue, Twiligth, Black og Emerald green. Den jeg tester er midnight blue. Virkelig flot farve med en pæn glans. Har man et klart cover på kan man fortsat nyde godt af farven.

 

Næste side: Software