Test: Kingston HyperX Cloud Mix headset

Lyd d.  21. januar. 2019, skrevet af BPM 2 Kommentarer.  Vist: 6320 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: BPM
Oversættelse: BPM

Pristjek på 1499,- 1499,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

  

Jeg har haft dem igennem den sædvanlige test runde: musik, gaming, video og så telefoni.

Lad os starte med det spændende indslag, nemlig Bluetooth og telefoni. Det virker ganske glimrende må man sige, super nemt at sætte op, bare tænd for det og aktiver Bluetooth på din mobil, og få sekunder efter er tingene parret. Nemt og enkelt at styre det med knapperne og lyden i almindelige telefon samtaler, går klart og tydeligt igennem, både den ene og den anden vej. Mikrofonen opfanger lyden klart og giver tydelig ens stemme.

 

Musik er bestemt heller ikke noget problem om du hører techno, rap, pop eller noget mere roligt klassisk, så er lyden virkelig god. Masser af dybde og klar god lyd. Man fanger tydeligt de forskellige nuancer i musikken og bassen kan mærkes i kroppen men ikke overdrevet. Det samme gælder hvis du sidder og ser fx Youtube videoer eller bare ser en film på skærmen, så får man stadig god og klar lyd som kan mærkes.

 

Og til det som de fleste nok vil bruge det til nemlig gaming, som jeg allerede har været inde på, så er lyden klar og tydelig. Og sidder man i en intens kamp Counter-Strike så er det intet problem at høre hvor fjenden kommer fra, da lyden gør sig godt i headsettet.

Kopperne slutter også godt tæt om ørene så selvom man sidder i et rum med noget støj så kan man stadig tydeligt hører hvad der sker i spillet da de fint lukker støjen ude.

 

Næste side: Konklusion/UK Summary

sgadsio
 
Superbruger
Tilføjet:
24-01-2019 13:18:37
Svar/Indlæg:
225/77

Da du testede spildelen, havde du da kabel i, eller kørte det over bluetooth? Jeg har HyperX Cloud 2, og jeg vil sgu egentlig gerne slippe for ledningen :)BPM
 
Senior Skribent
Tilføjet:
24-01-2019 19:51:05
Svar/Indlæg:
212/2

Jeg brugte kable da der ingen bluetooth modtager er med til headsettet eller er noget jeg har liggende.

Bluetooth delen er mest beregnet til hvis du gerne vil have det med rundt og koble det til mobilen og hører musik og tale i telefon.

jeg havde personligt en bedre lyd oplevelse med headsettet da det sad til pc'en med kable end da jeg brugte det med bluetooth, ikke fordi lyden er dårlig ved bluetooth brug men der var bare mere lyd/power når man brugte det med kable til pc'en.

 

i øvrigt noget jeg ikke lige fik med er at batteri levetiden er anslået til ca 20 timer ved nomalt brug og det er jo egentlig ganske udemærket må man sige :)