Test: Trust Lance PC Laptop Gaming microphone

Lyd d.  21. marts. 2019, skrevet af BPM 0 Kommentarer.  Vist: 4469 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: BPM
Oversættelse: BPM

Pristjek på Pricrunner 365,00
Produkt udlånt af: Trust
DK distributør: n/a

Test

 

 Lad os starte med opsætning af mikrofonen og det starter ved at sætte den i holderen som skal have et ordenligt klem, så man føler den er ved at briste. Skrue tripoden på og huske at vende den ene fod under mikrofonen, da den ellers vælter, justere mikrofonen i den rigtige vinkel og huske at spænde justerings skruen godt til, da den også havde en tildens til at falde langsomt nedaf. Til sidst er det bare putte stikket i maskinen, justere for indput lyden, og så man ellers kørende.

Hvis ikke man har et så stort skrivebord, kan mikrofonen godt fylde lidt meget i landskabet. Det var lige noget jeg skulle vænne mig til, men efter et par dage tænkte jeg ikke på det mere.

Jeg har mest brugt mikrofonen gennem tjenester som Discord, Teamspeak og Ventrillo, da jeg ikke er den store streamer. Men til det brug jeg har brugt den til, fungerede den faktisk ganske fint. Sæt den til, vælg den som mikrofon i indstillinger, og så du klar til brug. Det er jo dejligt simpelt og nemt. Trust anbefaler at man skruer op til 100% for mikrofonen i indstillinger, det kan bestemt ikke anbefales at gøre det, da lyden bliver ganske elendig og man kommer til at lyde som man sidder inde i en osteklokke. Jeg fandt det bedste sted for den var på 90%, det gav en hel del mindre støj men også en god klar lyd. Det eneste andet jeg stødte på af problemer var at en gang i mellem kom der lige rigeligt med statisk støj ind over. Jeg prøvede med forskellige USB indgange, dette hjalp ikke og det var det samme problem uanset hvilket program jeg brugte. Ellers havde jeg ingen problemer med den. Lyden går fint igennem.


Næste side: Konklusion.