Test: Trust Asta Mechanical keyboard

Styre-enheder d.  11. marts. 2019, skrevet af BPM 0 Kommentarer.  Vist: 4728 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: BPM
Oversættelse: BPM

Pristjek på  447,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

 Jeg havde lidt svært ved i starten at vænne mig til dette tastatur. Mest af alt fordi tasterne sidder lidt mere tæt end hvad jeg er vant til, men også på grund af det er så let at aktivere tasterne. De er utrolig lette, bløde og giver næsten ingen modstand.

Efter at have vænnet mig til tasterne, syntes jeg faktisk det var et ganske udemærket tastatur at game på. Det lette tastetryk der behøves gør man dårligt flytter fingrene for at aktivere tasterne. Det er ligesom om man bare skal snitte tasten, så er den aktiveret, og så er man hurtigt videre, ude og jagte andre modstandere. Jeg havde godt nok i starten svært ved at finde rundt på det. Grundet de lette og bløde taster var jeg i tvivl om hvor jeg var på tastaturet og jeg fik i de første spil lavet en masse taste fejl, men kom rimelig hurtigt ind i rytmen på tastaturet og må sige det klarede sig ganske godt.

Men at skrive på det, det må jeg sige jeg havde svært ved. Jeg er vant til at tastatur der klikker og giver modstand når jeg skriver, men Asta tastaturet er så let at man ofte kommer til at lave slå fejl, også fordi tasterne sidder meget tæt, og man er i tvivl om hvorvidt man overhovedet fik tastet det man skulle, og om det kom med i teksten. Jeg er sikker på at det bare er en vane sag, for tastaturet er faktisk ganske lækkert udført og er man ikke til klik-klik og gerne vil have et hurtigt let aktiverbart tastatur, så er det her virkelig et kig værd. Man skal jo altid vænne sig til noget nyt.

Håndstillingen på det har jeg kun roser til. Man sidder rigtig behageligt med hænderne og på ingen måde anstrengt på noget tidspunkt. Når først man har lært tasterne at kende, så er de gode. Tasterne er en smule mere løse i det end andre mekaniske tastaturer, men det er som sådan ikke noget man lægger mærke til under brug. Ergonomisk korrekt ved jeg ikke om man kan sige det er, men man bliver ike træt i hænderne under længere tids brug så selv om det ikke er det så fungere det.


Næste side: Konklusion.