Test: Trust Hunter Gaming backpack

Diverse d.  25. februar. 2019, skrevet af BPM 0 Kommentarer.  Vist: 4140 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: BPM
Oversættelse: BPM

Pristjek på edbpriser 291,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / Layout


 

Vi går direkte i gang med at kigge på rygsækken, da den ikke rigtig er pakket ind i nogen fin æske. Den leveres blot i en plastikpose.

Jeg vil starte med at sige, at jeg syntes de har valgt nogle gode farver. Meget enkelt og noget vi kender, men det fungerer.
Rygsækken er udstyret med flere gode rum og løsninger, men vi starter udefra og arbejder os ind.
På både højre side, venstre side og fronten er der nogle fine rum til mindre ting. Der er altså masser af opbevaringsplads.
 


Der er også gjort noget ud af bæregrebet, som føles solidt og stærkt. Det er også en god idé, at man kan spænde rygsækken ind i siderne, så man kan gøre den fladere og lidt mere kompakt. Uden på side rummene er der også sat en net lomme - f.eks. til en vandflaske eller lignende.
 


Gode brede stropper med god støtte og god idé med spændet på stropperne, der også kan det justeres i højden. Hvilket er godt tænkt og som er nemt at justere til de flestes behov.
 


På den højre lomme har de også placeret et udgangshul, hvis man f.eks. har sin mobil liggende i og gerne vil høre musik. Så slipper man for at have åben lomme og kan nøjes med at føre ledningen den vej ud. Eneste minus er at tingene, efter min mening, ligger lidt udsat.
 


Nederst i ryggen på rygsækken, finder vi en lille gemt lomme, som faktisk kan indeholde mere end man tror. God idé til f.eks. penge.
 


Bunden føles slidstærk og er lavet i et materiale, så den er vandtæt, så man kan komme til at sætte den i noget vand, uden man skal gå i panik, når man har elektronik i rygsækken. Ud over det, så
er der også en lomme, hvor der er et regnslag til rygsækken - åben, træk ud, sæt på.
 


Tasken med regnslaget monteret, ser således ud. Ganske god idé, det eneste minus er, når rygsækken er helt fyldt, så dækker den ikke helt i siderne, men det er jo sjældent man propper en rygsæk så meget, hvorfor det fungerer til dagligdags brug.
 


Lad os kigge ind i rygsækken og starte fra ryggen af, hvor vi finder lommen til ens bærbare. Jeg tror næsten ikke der findes en bærbar, der ikke kan være heri, da den understøtter helt op til 17,3" og lommen er ganske fleksibel. Skønt at se med den strop der sidder og holder den på plads og lige giver lidt ekstra stabilitet.
 


I næste rum har vi lommer til tastatur, mus og evt. en ekstern harddisk. Stroppen i midten kan bruges til at hænge sit headset i. Idéen er god nok, men når der først er noget i, så hænger det lidt i vejen og er rygsækken godt fyldt op, så er stroppen egentlig lidt overflødig, da headsettet så alligevel blot ligger ovenpå de resterende ting. Resten af lommerne er fine og med god plads.
 
Det sidste rum er nærmest et diverse rum til kabler og andre små ting, hvori der findes elastikstropper til at holde på tingene og en net lomme til kabler. Det forreste rum man kan se, som på billedet er åbent, er der ikke meget plads i, men en sandwich til turen er der dog alligevel plads til, samt plads til en sodavand eller drikkedunk på siden af rygsækken.
 


Jeg har hentet lidt data om rygsækken på Trust's egen hjemmeside og lagt ind her.


 

Test næste side: