Test: InWin A1 PLUS Mini ITX kabinet m. 650W PSU

Kabinetter d.  07. august. 2019, skrevet af bauner 0 Kommentarer.  Vist: 9530 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  1599,00
Produkt udlånt af: In Win
DK distributør: n/a

Introduktion

 

 

Det syntes som evighed siden, InWin første gang nævnte et Mini ITX gamer kabinet ved navn A1 Plus. Jeg havde længe vidst, at der ville komme et eksemplar forbi min residens på Vesterbro. Det viste sig, at In-Win først ville vise det frem på Computex 2019, inden det kom ud til os almindelig dødelige.
Nu er ventetiden forbi. En kasse der ikke er meget større end dem der følger med, når min kone køber sko, er ankommet. Er In-Win A1 Plus så det ultimative gamer kabinet i Mini ITX? Det finder vi ud af senere.
A1 Plus kan fås i sort eller hvid, og der er ikke sparet på noget. Integreret RGB i blæsere og bunden af kabinettet, et minimalistisk sidepanel, og top i hærdet glas, trådløs opladning i toppen, og en 650 W (Gold) PSU, med korte ledninger. What´s not to like?
Det er den sorte model jeg har på besøg. Førstehåndsindtrykket er mere end godkendt.InWin har været på banen i mere end 30 år, og behøver næppe nogen større introduktion. Som så mange andre startede InWin med, at producere kabinetter, og har efterfølgende udvidet deres sortiment med PSU´er og tilbehør.


 

Kassens indhold på næste side.