Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  2163,00
Produkt udlånt af: Gigabyte
DK distributør: DCS

Introduktion

 

 

Vi har fået et bundkort tilsendt fra Gigabyte. Det er deres helt nye X570 AORUS PRO Gaming bundkort. Det er ikke det vildeste AORUS kan fremvise i X570 serien men stadig har det samme høje ydelse som topbundkortene, men ikke helt så mange funktioner. Dermed bliver det selvsagt også noget billigere. Lad os komme videre og se hvad dette bundkort kan præstere. PCIe 4 er som bekendt nu standard interface på X570 bundkort til de nyeste PCIe4 SSD'er og grafikkort som kan klare helt op til 64Gbps i overførsels hastighed. Lad os se om det holder i den virkelige verden.
 


Bundkortet leveres i en sort papæske prydet udenpå med AORUS Falken som er logoet til GIGABYTEs eget gamermærke AORUS. Derudover ses bundkortets navn og det oplyses at det er RYZEN 3000 READY. Der nævnes også at bundkortet har PCIe 4, en CPU strømforsyning med 12+2 faser, og at det understøtter diverse RGB software. Det lyder lækkert det hele så lad os få set hvad æsken indeholder.


GIGABYTE blev grundlagt i 1986 hvor grunden blev lagt til deres u-udfordrede leder position i konstant teknisk udvikling og innovation. Ved at fokusere på grundlæggende teknologier, for at opnå og overholde strenge kvalitetsstandarder, er GIGABYTE blevet anerkendt som en innovativ og tillidsvækkende leder på de områder som de nu producerer varer indenfor verden over. GIGABYTE producerer Grafikkort, PC komponenter, PC eksterne enheder, bærbare, stationære, netværksenheder, servere og mobiltelefoner.

 

På næste side fokuseres der på chipsættet.