Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  1722,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software

 

 


Med til X570 STEEL LEGEND bundkortet følger der lidt software. Det kan hentes og installeres med programmet APPSHOP. Som det ses er der reklamer i højre side af billedet og på midten finder man programmerne i en scrolldown sektion. Chrome kan installeres i venstre side af billedet. Der er både seriøse programmer og spil i midterfeltet. Det er også herinde man kan opdatere sine drivere og BIOS via nettet, det er på knappen i midten af billedet.
 


Her har jeg scrollet ned og hernede kan man udover XFastLAN også installere Norton Security i en prøveversion samt Restart To UEFI.
 


Der medfølger naturligvis et program til at Overclocke RAM og CPU og det er A-Tuning. På første billede kan man vælge mellem 3 prædefinerede moder. Høj ydelse, standard og strømbesparelse er der at vælge imellem på menuens første knap.
 


Næste knap hedder OC Tweaker og ligesom man kunne i BIOS'en er det her muligt ved hjælp af software at justere på OC kunstens mange knapper, her i form af slidere.
 


Tredje knap på menuen er System Info og det er blot en masse info om systemet mens det kører, lidt i stil med hardware monitoren i BIOS.
 


FAN Tastic Tuning finder vi på fjerde knap og her kan blæserne justeres efter alle kunstens regler, eller rettere ved at trække i nogle runde punkter ud for hver af blæserne.
 


Femte knap er ret kedelig for her er kun mulighed for at sætte om APP SHOP skal starte med Windows eller ikke.
 


ASROCK har lavet et program til at justere på RGB LED lyset.  Det er en samling med diverse prædefinerede mønstre og blink muligheder, som virker fint og øjeblikkeligt.
 


Det lille hjælpeprogram Restart to UEFI er helt fint at arbejde med når eller hvis du f.eks. skal i BIOS så kan man sætte det til at genstarte i BIOS næste gang der Bootes eller man kan vælge at gøre det nu og her. Meget smart hvis du har sat BIOS til Ultra Fast Boot hvor det er være komplet umuligt at komme i BIOS uden denne hjælp.
 


ASROCKs X Fast LAN er et lille stykke software som kan optimere dit netværk og du kan opsætte prioritet på din netværkstrafik.

 

På næste side følger Testen.